Horoszkóp 2016. 11. 20.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A párkapcsolatodnak köszönhetően fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Előfordulhat, hogy a társad nagyra értékeli a kapcsolatotokat, és talán még a csillagokat is lehozza neked az égről.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon megszáll téged az ihlet. Olyan gondolataid lehetnek, amelyek miatt más színben láthatod a világot, és természetesen benne a saját helyedet. Kulturális esemény fantasztikus lesz, sokáig töltekezhetsz lelkileg belőle.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Realitás érzéked meglehetősen hiányos, így aztán olyan dolgokat képzelhetsz, amelyeknek semmi köze sincs a valósághoz. Fontos pénzügyi döntést jobb, ha későbbre halasztasz, mert így elkerülheted a veszteséget. Ami el tud romlani, az ma el is fog.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kreatív képzelőerőd a mai napon szárnyakat kaphat. A szépségre és a harmóniára is sokkal fogékonyabb lehetsz, mint máskor, ezért kiváló a mai nap lakásod csinosítására, a fiókokban, szekrényekben a rend rakására.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon javíthatatlanul romantikus vagy, és ha nem vesztegeted az idődet álmodozással, akkor valóban egyé válhatsz szeretteiddel. Ráhangolódhatsz az igényeikre és úgy tudsz eleget tenni neki, hogy közben magadat is boldoggá teszed.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Azon veheted észre magad a mai napon, hogy egyik álmot kergeted a másik után. Talán olyan filmet, színházi előadást is nézhetsz, vagy könyvet olvashatsz, amely lelki energiaraktáraidat feltöltheti. Ha pénzről van szó, vita alakulhat ki.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Annyira boldognak érezheted magad, hogy a föld felett lebeghetsz egy-két lépéssel. Kedvez a mai nap arra, hogy a rokonaiddal töltsd az időd nagy részét, akikkel olyan élményben lehet részed, amelyre sokáig emlékezni fogtok.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon felkerülhet a szemedre a rózsaszínű szemüveg. Hajlamossá válhatsz a mértéktelenségre is, főleg, ha evésről vagy ivásról van szó. Baráti kapcsolat a következő időben rendkívül fontossá válhat, fektess ebbe a viszonyba nagyobb energiát.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Azt ne várd el a környezetedtől, hogy felérjenek romantikus idealizmusodhoz. Vannak olyan ismeretségeid, amelyek most fantasztikusnak tűnnek, de a későbbiekben kiderülhet, hogy óriási tévedtél velük kapcsolatban, ezért próbálj meg józanul gondolkodni és viselkedni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szerelembe eshetsz egy olyan valakivel, aki nem érzi ugyanazt, amit te. Ha munkáról van szó, akkor valaki a hátad mögött áskálódik, mindezt azonban nem hagyhatod annyiban. Légy vele őszinte, és tedd őt helyre!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Valakinek az önzetlensége kellemes meglepetésként érhet. Ha külföldre utazol, remekül érezheted magad, és olcsón vásárolhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Boldognak és elégedettnek érzed magad, amikor nincs előtted lehetetlen. Kiváló ez a nap ingatlanügylet bonyolítására, illetve a rokonokkal való időtöltésre, mert így feltöltheted energiaraktáraidat. Nagy séta a szabadban szintén jó hatást gyakorolhat kedélyedre.