Horoszkóp 2016. 11. 18.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Légy a mai napon óvatosabb, ügyelj arra, hogy mindenben becsületesen járj el, és ami a leglényegesebb ne húzz ujjat a feletteseddel. Egy bizonyos problémára nem biztos, hogy csak a te megoldásod a jó és üdvös, ezért ne utasíts el élből másokat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összeütközésbe kerülhetsz a törvénnyel. Ügyelj arra, hogy bármilyen helyzet adódik, tisztességes maradj mindenkivel szemben, ellenkező esetben nagyon megütheted a bokádat. Kiváló a nap vásárlásra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Óriási lendülettel és energiával törekedhetsz a mai napon a sikerre, és fantasztikus eredményt érhetsz el ennek következtében. Okosan felhasználhatod azt a hihetetlenül nagy erőt, amivel rendelkezel. Barát csalódást okozhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted. Ez lelki vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra. Nagyobb szabadságra törekedhetsz, hogy igazi belső énedet megmutathasd. Kolléga kellemes meglepetést szerezhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Sikeres nap köszönhet rád, amikor az életnek több területén érhetsz el fantasztikus eredményeket. Ez feldobott hangulatba hoz, így aztán nem csodálkozhatsz azon, hogy többen keresik a társaságodat!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nagy erőket tudsz a mai napon mozgósítani, így változtathatsz azon, amin már jó ideje szeretnél. De nagyon fontos, hogy ne csak önző céljaid vezéreljenek, hanem légy tekintettel mások érdekeire is a környezetedben. Rokonnal szervezett közös program fantasztikus lehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még ne nyiss pezsgőt, még ne igyál előre a medve bőrére, mert még nem 100 százalékos a siker. Mivel Fortuna istenasszony támogatását élvezheted, ezért a szerencsejátékokat a mai napon ne hagyd ki, hiszen akár a fődíjat is elviheted valahol.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon a reggeli felkelés nem megy könnyen. Szedd össze magad, mert csupa jó dolog történhet veled! Érdemes barátokkal együtt tölteni kevéske időt, illet olyasmit csinálni, amit nagyon szeretsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fogékonnyá válhatsz az új és kihívó elképzelésekre, sőt az esetleges problémákkal is könnyedén megbirkózhatsz, amitől másként látod a világot és benne a saját helyedet. Külföldi utazás fantasztikus lesz!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Meglehet, hogy fáraszt a megszokott rutin. Jobbá szeretnéd tenni a saját életedet. Ezt a témát egy olyan személlyel beszéld meg, aki kívülállóként jobban láthatja a helyzetedet, és ténylegesen hasznos tanácsot adhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak: pillanatok alatt elsajátíthatsz bármilyen tudást a mai napon. Sőt, olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek már réges-régen estek meg veled.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Annyira türelmetlenné válhatsz mindenféle vélt vagy valós kötöttségekkel szemben, hogy emiatt felboríthatod egyes kapcsolataidat. Még az is lehet, hogy sürgető szabadság vágy lesz úrrá rajtad, és élni fogsz a most kínálkozó lehetőséggel.