Horoszkóp 2016. 11. 16.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A másokkal való találkozásaid a mai napon tartalmasak és gazdagok lehetnek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy. Különösen a nők játszhatnak ma fontos szerepet az életedben. Nagyobb megbeszélésekre alkalmas a mai nap.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érzelmeid erősek és jól tudsz viszonyulni ezen a szinten embertársaidhoz. Érdemes csoportban dolgozni, közösségben tölteni a napodat, mert mások magatartása miatt feldobottnak érezheted magad, hiszen sokan örülhetnek neked.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rendkívül együttérző és érzékeny vagy a mai napon. Jól szerepelhetsz, ha nagyobb nyilvánosság előtt kell beszélned. Pénzügyek dolgában sajnos nem állsz a helyzet magaslatán: csak a legszükségesebbre adj ki.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mindenféle kapcsolatra nézve kedvező a mai nap. Nőismerőseid különösen nagy segítségedre lehetnek. A szokásosnál érzelmesebb hullámhosszra vagy beállva. Figyeld meg önmagad és a reakcióidat, ezáltal nagyobb önismeretre tehetsz szert.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kissé szeszélyes lehetsz a mai napon – világos, ésszerű gondolkodás ilyenkor nem túl erős oldalad. Hajlamos lehetsz pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni, ami öreg hiba, mert ez tévútra vihet, és egy jó kapcsolatodnak a végét jelentheti.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladatokra koncentrálsz, mert nagyon jó eredményt érhetsz el ezekkel. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak: még az is lehet, hogy képtelen vagy valamit tolerálni, aminek a kapcsolatod láthatja kárát.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Erőteljes, de változó hangulatod együttérzővé vagy teljesen magadnak valóvá tehet. Ez utóbbinak jobb, ha elébe mész és rászorítod magad a kapcsolatfelvételre és a valósággal való szembesülésre. Kolléga az idegeiden táncolhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem a legalkalmasabb a mai nap fontos üzleti tárgyalásokra vagy józan gondolkodást igénylő feladatok elvégzésére, hacsak maga a helyzet meg nem kívánja tőled a fokozott érzékenységet másokkal szemben. Barátot dicsérj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érzelmileg fogékonyabbá válhatsz mások pillanatnyi lelkiállapotára és ez eredményesebbé tehet. Előfordulhat, hogy barát, vagy jó ismerős iránt másként érzel, mint korábban. Az aprólékos, pepecs munkára kiváló az idő!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha érzelmileg rendben vagy, akkor most gazdagíthatod életed alakulásáról szerzett tapasztalataidat. Ha nem, akkor valószínűleg öntudatlan robotpilótaként suhansz át ezen a mai napon. Pénzedre és értéktárgyaidra jobban vigyázz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szakmai és magánéleted egyensúlya végre helyrebillen. Jól együtt tudsz működni másokkal, és bárkit meggyőzhetsz a saját igazadról. Előfordulhat, hogy egy kis egyedüllétre vágyakozol, hogy energiaraktáraidat feltöltsd.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Szinte mindenkivel érzelmileg azonos hullámhosszra kerülsz, akivel találkozol. Nagyszerű pillanat adódik arra, hogy csendben egyengesd a saját életedet. A párkapcsolatban harmónia várható.