Horoszkóp 2016. 11. 15.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap utazásra, különösen, ha a kirándulást össze kívánod kötni vásárlással. Pompás alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet, még azokat is, amelyek kényesnek számítanak, és amelyektől eddig tartózkodtál.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jelentős szellemi energiákkal rendelkezel a mai napon, amikor érthetően és egyszerűen ki tudod fejezni magad. Ez pedig azzal jár, hogy olyan témákról tudsz kommunikálni, amelyekben eddig nem értél el eredményt. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Túlzottan ragaszkodhatsz az elképzeléseidhez, kevésbé vagy toleráns. Ez pedig azt jelenti, hogy konfliktusokba keveredhetsz. Mindez persze könnyen elkerülhetővé válnak akkor, ha megállnál egy pillanatra és körülnéznél. Hiszen akkor rájöhetnél, hogy önző vagy, és ezen változtathatnál.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Hajlamossá válhatsz azt hinni, hogy a te elképzelésed az egyedül helyes, csak azért, mert a tiéd, ezért ne lepődj meg, ha esetleg mások is így lépnek fel veled szemben. Mielőtt vitára kelnél, tedd fel magadnak a kérdést: érdemes harcba bocsátkozni? A válasz: nem.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Valakit meg kell győznöd az álláspontod helyességéről, vagy azt meg kell védened másokkal szemben. Bármelyikre kerüljön sor, nagyon jól fogod csinálni. Nem kétséges: a mai napnak minden percét élvezni fogod!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon bővelkedni fogsz szellemi és fizikai energiákban egyaránt. Ne várd azonban, hogy a többiek lépést tartsanak veled, mert minden valószínűség szerint egyedül kell dolgoznod. Kedveseddel légy sokkal toleránsabb!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan titok juthat a tudomásodra, amelynek a birtokában pontosan tudhatod, hogy mikor, hol kellene lenned ahhoz, hogy sikert érj el. Kiváló a mai nap arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet, mert nyitott fülekre találhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megvédheted magad és a véleményedet mások előtt, de arra is kiváló a nap, hogy fizetésemelést kérj. Önbizalmaddal és szakértelmeddel kedvező benyomást tehetsz a környezetedben élőkre. Csak az egészségedre kellene jobban ügyelned, mert betegség ágynak dönthet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon és kihívásként fogadhatod a felbukkanó félelmetes problémákat, melyektől máskor halálra rémülnél. Pénzügyek terén minden okod meg lesz az örömre és a boldogságra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Bármi kerül is ma az utadba, azt hihetetlen kitartásodnak köszönhetően képes leszel legyőzni. Mindezt annak tudhatod be, hogy önbizalmad és fizikai energiád a magasba szöknek, és úgy érezheted: tiéd a világ!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Különösen a karok és a lábak vannak a mai napon kitéve sérülésveszélynek. Ezért légy nagyon óvatos. Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad. Baráti kapcsolat miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kissé ingerlékenyebbé válhatsz és a legapróbb dolog is kihozhat a sodrodból. De az is lehet, hogy nem veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülhetsz össze. Tarts önvizsgálatot: ami kibillent az egyensúlyodból, az elfojtott düh-e?