Horoszkóp 2016. 11. 14.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt boldogságodban képes leszel a föld felett lebegni két-három lépéssel. Örömödben magadhoz tudnád ölelni az egész világot! Hallgass a megérzéseidre is, most nem csalnak meg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jól tennéd, ha a mai napon lazítanál, vagy egészen mást csinálnál, mint amit szoktál. Egyszerűen hagyd, hogy a dolgok maguktól csak úgy megtörténjenek. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, könyvelésed bevétel oldala lendülhet mozgásba.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló ez a mai nap arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi keletű problémát. Ez a mai nap lehetne a felfedezések és izgalmas kihívások napja, amikor pontosan tudod, hogy mit és hogyan kellene tenned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Izgalmas, új gondolatokat ébresztő eszmecserére kerülhet sor. Még régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek nagy meglepetések. Közlekedés során légy különösen óvatos, mert balesetveszélyes ez a nap. Megtapasztalhatod a telepátiát mostanság.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Gondolkodásodra a könnyedség lehet a jellemző. Tudsz alkalmazkodni olyanokhoz is, akikkel esetleg korábban nem jöttél ki. Viszont ne vállalj többet, csak amennyit elbírsz, mert az egészséged láthatja kárát.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban több áldozatot kell hoznod a partneredért, ami azért nem eshet nehezedre, mert szereted őt, ráadásul eszedbe juthatnak a régi szép idők, amikor a társad egészen más helyzetben volt, mint most.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az örök optimistának mi ronthatná ma el a hangulatát? Leginkább semmi. Hiába várhatóak a munkában változások, nem esel kétségbe, ugyanis neked éppen a lehető legjobbkor jönnek ezek az átalakulások.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mivel szereted a párodat, ezért hajlandó vagy olyan dolgokat is megtenni, amiről tudod, hogy senki sem fogja ezt megköszönni neked. Legyen elég, hogy a társad hálás mindazért, amit teszel. Ha társkereséssel telnek a napjaid, akkor az igazira még várnod kell.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint általában, most valahogy mindent érdekesnek és izgalmasnak találhatsz. A megérzéseid átlagon felül működhetnek, ezek segítségével a régi problémákkal is megbirkózhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem leszel a mai napon a régi, jól bevált rutin foglya, ami azért jó dolog, mert így egész nap új ötletekkel bombázhatod a környezetedet – akik ezt értékelni fogják. Feltétlenül írd le a mai napon támadó ötleteidet, nehogy elfelejtsd őket.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jól tennéd, ha a fontos döntéseket elnapolnád. A beszélgetések ösztönzőleg fognak hatni rád és igen izgalmasnak ígérkezik minden találkozás. Nagyobb türelmet kellene tanúsítanod másokkal szemben. Valaki nem tartja be az ígéretét, ezért meg kellene őt fenyegetned.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha képes vagy a mai napon türelmesen viselkedni, akkor könnyebben elérheted a céljaidat. Minden ingatlannal kapcsolatos ügyön áldás van. A most születő tervek a későbbiekben megvalósíthatóak lesznek, ne vesd el őket. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.