Horoszkóp 2016. 11. 13.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, akkor élvezheted az életet. Olyan új kapcsolatra tehetsz szert, ahol elköteleződhetsz, de egyúttal szabad is maradhatsz. A munkában őrült helyzet alakulhat ki: amiről úgy hitted befejezted, azt kezdheted elölről.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ügyelj arra, hogy minden szabályt betarts, mert megtörténhet, hogy olyan dolog miatt bírságolnak meg, amiről nem gondoltad volna, hogy keményen büntetik. Ha párkapcsolatban élsz, társad iszonyatos erőfeszítéseket tehet a pénzért.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Talán képes lehetsz még a megalkuvásra is, ha pénzről van szó, így nem kell lejjebb adnod a már elért életszínvonalból. Óriási szerencse, hogy ma semmit sem veszel a szívedre, mert így hidegen hagy a kedvesed magatartása.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remek a humorérzéked, és a legvadabb, legelképesztőbb helyzetekből is képes vagy viccet csinálni, így aztán nemcsak saját magad, hanem a környezetedet is kirángathatod a borús hangulatból. Kedvesed raplisabb lehet, légy vele türelmesebb.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ideges hangulat uralkodhat el rajtad, ugyanis új helyet állhat elő a családban, de ha szervezésről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állhatsz, és pillanatok alatt megtalálod a megoldást. Beteg rokonra több figyelmet kellene fordítani.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben szülő vagy, akkor a csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Gyermekeddel kapcsolatos véleményedet ne oszd meg senkivel, mert a hátad mögött kigúnyolhatnak, nevetség tárgyává tehetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Erős késztetést érezhetsz, hogy közeli hozzátartozónak beleavatkozz az életébe. Ne tedd, mert ez sértődéshez vezethet. Ha szingli vagy, óvatosan ismerkedj, mert sikerülhet mélyen alul választani. Ha párkapcsolatban élsz, tervezz több közös programot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem kell attól tartanod, hogy valaki megkívánja a munkádat. Jól végzed a feladatodat, kiváló teljesítményt nyújtasz, és olyan eredményt tudsz felmutatni, ami miatt glória ragyoghat a fejed fölött. Pénzügyek miatt azonban feszültté válhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Anyagi ügyeid azért nem állnak rosszul, mert mindent megteszel azért, hogy a munkahelyeden a felettesednek kivívd az elismerését. Ráadásul most figyelsz a kiadásokra, ami azt jelenti, hogy csak arra költesz, amire igazán szükséged lehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne szűrővizsgálaton részt venned. Otthonod biztonságára is figyelned kellene, mert most másnak is tetszik mindaz, ami a tulajdonodban van. Idősebb ismerősre jobban vigyázz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak ma olyan élményben lehet része, amely miatt feldobottá válhat. Amikor beszámol a történtekről, akkor ne hurrogd le, vagy ne vágj grimaszokat, hanem próbálj meg vele együtt örülni, mert erre van szüksége.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon összeismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki fantasztikus kapcsolati tőke lesz a későbbiekben. Felettesed magatartása miatt fel lehetsz háborodva, de ennek nem kellene hangot adni, mert csak te húzhatod a rövidebbet.