Horoszkóp 2016. 11. 12.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha nem vársz elismerést kollégáktól, netán felettestől, az jó, mert így elkerülheted a csalódást. Legyen most elég annyi, hogy te tudod, nagyon jó eredményt értél el. Légy hát büszke saját magadra, és veregesd meg a vállad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, válságos helyzet alakulhat ki, mert olyan elvárásokat támaszthatsz a társaddal szemben, amit ő nem tud teljesíteni. Ezért előfordulhat, hogy az útjaitok különválnak, amin a környezeted megdöbbenhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az együttélésekben kénytelen leszel megalkudni, ha nem akarod a viszonyt felrúgni. A szerelmi viszonyokban terítékre kerülhet egy régi téma, amelyben még mindig nem születik megállapodás. Vásárlást listával a kézben bonyolíts, így tényleg csak arra adhatsz ki, ami fontos.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelemben, különösen azokban, amelyeket eddig a titok homálya fedett, most a nyíltan vállalás időszaka jöhet el. Ettől úgy érezheted, hogy a sors a tenyerén hordoz, és megérte rá várni. Kollégával bánj kesztyűs kézzel.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben korábban reménytelen helyzetben érezted magad, a munkát és a pénzkeresést illetően, akkor ez most gyökeres fordulatot vehet. Olyan lehetőség adódhat, amiben a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Stabil bevételi forrásra tehetsz szert, és az új munkatársak nagyra értékelhetik a tudásodat, tehetségedet. Egy régi barát jelentkezhet, akivel a kapcsolatod eddig szünetelt, de sajnos nem mond igazat, ezért ne higgy neki.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Frontérzékenység, idegesség, ingerlékenység és alvászavar jelentkezhet a mai napon. Próbálj meg lazítani. A legjobb az lenne, ha a mai napot és a hétvégét is láb lógatásával töltenéd, különösen azért, mert a következő heted kemény lesz!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A testmozgás mindennél fontosabb, mert ez a kedélyedre is jó hatást gyakorol. Így elkerülheted, hogy ingadozzon a hangulatod, és az optimizmus, a vidámság legyen rád a jellemző. A házasságokban minden rendben lesz, ha a társad körül forogsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A párkapcsolatokban figyelmedet a partneredre irányítod, aki azonban ezt úgy értékelheti, hogy túlságosa rátelepedsz, mintha az érdeklődéseddel megfojtanád őt. Ezért ma az a fontos, hogy adj neki egy kis szabadságot, amivel nem él vissza.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A romantikus szerelmek kiteljesedésének napja lehet ez a mai. Kedvesed most mindenben alárendelheti magát neked, és ez tartósíthatja a viszonyotokat. Ma, és a hét végén is előfordulhat, hogy rengeteget kell dolgoznod, ami nem esik nehezedre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy annyira kimerültnek érezheted magad, hogy úgy zuhansz este az ágyba, mint egy krumplis zsák. Olyan dolog is történhet, amely fenekestül felforgatja a napodat, semmi sem a tervek szerint alakul.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt csak kapkodod a fejed, de szerencsére remekül tudsz alkalmazkodni ezekhez az átalakulásokhoz. Ha szülő vagy, gyermekednek nagyon fontosak a mai napon az elismerő szavak.