Horoszkóp 2016. 11. 11.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hangulatod hol fent, hol lent lehet. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy azok az emberek, akikben megbíztál, akikre számítottál, nem azt nyújtják, amit ígértek. Szűrd le a tanulságot, nézz előre, és máris változik a kedélyállapotod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden esély megvan arra, hogyha nehezen is, de lezárj egy olyan kapcsolatot, amelyben kristálytisztán látod, mit nem szeretnél. Régi ügy kerülhet ismét terítékre – őrizd meg higgadtságodat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Pontosan tudod, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket nincs értelme tovább húzni, ezért aztán egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy dönts, és ennek hatására sok minden változhat az életedben. Ha szülő vagy, tartsd szem előtt gyermeked érdekeit.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban kisebb-nagyobb feszültség alakulhat ki, valószínűleg gyermek miatt, de ezen most nem biztos, hogy képes leszel úrrá lenni. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan személy miatt lehet nehezebb a lelked, akit szeretsz, és akinek szeretnél segíteni, de nem tudsz. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás történhet, amely miatt boldog és elégedett lehetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A sors lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáld magad az élet egy új területén, ahol eddig még tettél próbát. Ha ehhez olyan képesítésre lenne szükséged, amellyel nem rendelkezel, ne aggódj, mert a gondviselés ezt is „megoldja”.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ma: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Mindent meg kell tenned azért, hogy az erődet megőrizd. Ha felüti fejét egy betegség, akkor ne késlekedj, azonnal fordulj orvoshoz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy továbbtanulj, és ehhez csodával határos módon megtalálhatod azt a pénzt is, amire szükség van hozzá. Testvéred vagy családodnak a tagjai támogatnak, így aztán belevághatsz olyan dolgokba, amelyről másoknak az a véleménye: őrültség.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan dologra kerülhet sor, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát, ezért ne sajnáld a pénzt, mert amit később többszörösen megtérül az értéke.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jól tennéd, ha több időt töltenél a szabadban, sportolnál, vagy ha egészségi gondod van, akkor kipróbálhatnád az alternatív gyógymódokat is. Ez segíthet abban, hogy megszabadulj egy rossz szokástól, vagy a felesleges kilóktól is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kaphatsz egy nem mindennapinak nevezhető ajánlatot, amelyen akkor is el kellene komolyabban gondolkodnod, ha egyébként nem áll szándékodban a változtatás. Rokonnak szüksége van a támogatásodra, légy vele nagyon kedves.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkádban olyan változásra van kilátás, amely miatt szorongóvá válhatsz. Kollégával beszélgess arról, ami nyomaszt, mert ő talán többet tud az új helyzetről, és amit mond, az megnyugtat. Kis négylábú kedvenc boldoggá tehet.