Horoszkóp 2016. 11. 10.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, remekül mehet a munka – nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál tökéletesen ellátni. Ha kirándulni mész, nagyon jól érezheted magad. Hallhatsz egy olyan hírt is, amely elgondolkodtathat az élet értelmén.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vizsgára, felvételire készülsz, akkor a mai napot szenteld a tanulásnak, mert az agyad olyan, mint a szivacs: gyorsan magába szívja az új tudást. Pénzügyek terén ez a mai nap nem mondható túlságosan jónak, hiszen kiadásaid növekedhetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Annak ellenére, hogy nem dúskálsz az anyagi javakban, nincs okod a panaszra, mert a sors egy új lehetőséget sodorhat az utadba, ami a könyvelésed bevétel oldalát hozhatja nagyobb mozgásba. Művészi élményben is részed lehet, ami jót tesz a lelkednek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napot munkával kell töltened. Azért szakíts egy kis időt mozgásra, méghozzá a szabadban, mert jót tenne a lelkednek és testednek egyaránt. Ha szülő vagy, teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, ne telepedj rá.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amit eddig elvégeztél, azért a juttatást jóval később kapod meg, amitől egy kissé idegessé válhatsz. Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt feszültebbé válhatsz. A szerelmi viszonyokban a kedvesed keresi a kedvedet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Semmi sem áll a szerelem útjába. Ha nem olyan régen szakítottál, akkor az új kedveshez költözés boldoggá tehet mindkettőtöket. Külföldi utazás remek lesz, ha külföldről érkező személyt látsz vendégül, elégedettek lesztek mindketten.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesednek anyagi gondjai támadhatnak, de az is megeshet, hogy társad rokona kerülhet nehéz helyzetbe, ami miatt a te segítségedre is szüksége lesz. Kiváló ez a nap a nagytakarításra, a téli holmik előszedésére.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megeshet, hogy egészségi probléma miatt a tartalékokhoz kell nyúlnod, de az sem kizárt, hogy kevesebb lesz a bevételed, ezért át kell alakítanod a családi költségvetést. Ha rokonokkal múlatod az időt, élvezni fogsz minden percet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha egy mód van rá, akkor azokkal a barátaiddal töltsd az idődet, akikkel kölcsönösen fel tudjátok tölteni a lemerülőben lévő energiaraktáraitokat. Eszedbe juthat az exed, de nem könnyezel, sőt a lelkedet sem kavarják fel az emlékek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan pénz állhat a házhoz, amelyre talán nem számítottál. Ez a legjobbkor jön, mert rendezni tudsz belőle bizonyos dolgokat, sőt, olyasmit is megvalósíthatsz belőle, amelyre eddig azt hitted, a sors nem fog lehetőséget adni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rokon magatartásával torkig lehetsz. Unod azt is, hogy alkalmazkodnod kell olyan valakihez, akit nem igazán kedvelsz. Ne dühöngj, ennek a napnak is vége lesz egyszer. Ha szülő vagy, tedd azt, amit csemetéd szeretne.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megtörténhet, hogy dolgoznod kell. Fogd meg a munka végét, mert így érhetsz el olyan eredményt, amellyel te magad is elégedett lehetsz. Az exeddel ne tervezz semmit, még akkor sem, ha úgy tűnik, ő szívesen felmelegítené veled a kapcsolatot.