Horoszkóp 2016. 11. 07.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden esély meg lehet arra, hogy munkahelyet változtass. Talán barát vagy barátnő is a segítségedre lehet ebben. Tölts több időt a szabadban. Fordíts nagyobb figyelmet egy rokonra, aki talán beteg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Lehet, hogy ma legszívesebben fognád a cókmókodat és egy barátnőnek vagy barátnak a segítségével új helyen új életet kezdenél. Ha így érzel, érdemes lenne pihenned. A pénzre most mindennél nagyobb szükséged van, mert váratlan kiadások érhetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy ingatlan miatt lesznek nem kívánt kiadásaid. Nem kell azonban aggódni, a megélhetésben olyan lehetőség adódhat, amely nemcsak pénzben lendít a helyzeteden, de olyan kiváló, hogy miatta irigyeid száma hirtelen megduplázódhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Jól tennéd, ha a konyhában serénykednél a mai napon, és teljesen új receptet próbálnál ki, amivel meglepheted a rokonságodat, vagy a szerelmedet. Lelki energiaraktáraidat művészeti élménnyel töltheted fel.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Azt észreveszed, hogy valaki az agyadra megy, de azt sajnos nem, hogy te is éppen úgy idegesíthetsz valakit, mint ahogy az a bizonyos személy téged. Próbálj meg nem beleszólni mindenbe, így elkerülheted, hogy szeretteid a menekülési útvonalat keressék előled.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Valahogy a mai napon minden összejön. Olyasmivel kell foglalkoznod, amivel már nem akarsz, és ez kissé idegessé tehet. Ráadásul még az is lehet, hogy váratlanul megérkezik valaki, akiről úgy érzed: púp a hátadra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Romantikázhatsz, sőt még az is lehet, hogy a munkád során jöhetsz össze azzal a személlyel, aki miatt gyorsabban ver a szíved. És nem is kell látnod ehhez őt, elég, ha csak rá gondolsz…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megeshet, hogy egy rokont körül kell ugrálnod, és maximálisan ki kell szolgálnod őt. Olyan valakin is megakadhat a szemed, aki iránt mély érzéseid támadhatnak, ilyet pedig már nagyon-nagyon régóta nem éreztél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Most döbbenhetsz rá arra, milyen sokat jelent neked egy olyan személy, akit már régebb óta ismersz, de semmiféle érzelmet nem tápláltál eddig iránta. Kis négylábú kedvenc több törődést igényel.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, és közben más iránt gyengéd érzéseket táplálsz, akkor ügyelj a magatartásodra, mert a partnered gyorsan rájöhet, hogy más iránt rajongsz, és ez alapjaiban rengetheti meg viszonyodat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon lazíts, kényeztesd saját magad. Ha úgy gondolod, hogy elő kellene venni a tavaszi cuccokat, a téli pedig eltenni, akkor erre is kiváló a mai nap. Ha kirándulni mész, nagyon jól érezheted magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Óvatosnak kellene lenned a mai napon, ha pénzről van szó, mert olyan dologra adhatsz ki, amivel nyomban meg is célozhatod a kukát. Ha külföldi utazást tervezel, kisebb hiba másként alakul, mint gondoltad.