Horoszkóp 2016. 11. 06.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon sokat tudsz a hobbiddal foglalkozni, és ez boldoggá tehet, még akkor is, ha emiatt a kiadásaid nőhetnek. Vigasztaljon a tudat, hogy a tevékenység feltöltheti az energiaraktáraidat és az egész napot szebbé teheti.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Valakinek a pechje a te szerencsédet jelentheti. Olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyről jó, ha minél kevesebben tudnak. Amennyiben a mai napon egészségi problémád alakulna ki, akkor vedd komolyan, és pihenj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan események történhetnek, amelyek miatt minden okod meg lehet az örömre. De az is lehet, hogy olyan hír juthat a füledbe, amely hatására elégedettséget érezhetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét, mert amire gondolsz, az még a mai napon meg is valósulhat. Kiváló a nap családi körben való eltöltésére. Ha több időt töltesz el a szabadban, akkor olyan élmény érhet, amely miatt fülig érhet a szád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Váratlan izgalmak felé nézhetsz akár kedvező, akár kedvezőtlen értelemben. Keresheted a kalandot és türelmetlenebbé válhatsz még a kedveseddel szemben is. Társad rokonsága miatt feszültséget érezhetsz – a saját érdekedben próbálj meg alkalmazkodni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon váratlan nyereségre tehetsz szert, de az is lehet, hogy olyan kedvező helyzetbe kerülsz, amely a könyvelésed bevétel oldalát hozza nagyobb mozgásba. Megeshet, hogy olyan valaki jelentkezik az életedben, akire nem vagy kíváncsi.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Váratlan helyzet alakulhat ki, amely hatást gyakorolhat a magánéletedre. Ha dolgoznod kell, akkor nagyobb kedvet érzel a feladatok elvégzéséhez. Ha nincs állásod, akkor ne ess kétségbe, ez a probléma is rövidesen megoldódik.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A belső felfokozottság meg fog mutatkozni az életednek több területén is. Nagyon fontos a mai napon az őszinteség és a becsületesség. Ezeknek a pozitív hatása a későbbiekben jelentkezik. A saját érzéseiden is megdöbbenhetsz, valaki iránt ugyanis másként érezhetsz, mint eddig.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Hihetetlenül nagy energiával rendelkezel a mai napon, amelyet vagy fizikai munkával, vagy egyéb, nagyobb erőt igénylő tevékenységben vezethetsz le. De nagyon fontos, hogy ne vigyél a mai napon túlzásba semmit, mert ez visszaüthet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden esély meg lehet a mai napon arra, hogy konfliktusba kerülj egy olyan személlyel, akivel eddig a viszonyodnak jónak volt mondható. Ha tiszteletben tartod mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennének a dolgaid.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Alkalmas pillanat érkezik el a mai napon arra, hogy kifejezésre juttasd törekvéseidet mások előtt, ugyanis ezt most minden cirkusz nélkül meg tudod tenni. Kedvez a mai nap a vendégeskedésnek, akár a legjobb vendéglátó címet is elnyerheted.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Magabiztos, határozott és energikus lehetsz a mai napon. Olyan beszélgetést is folytathatsz, amelyre nagy szükséged van, hiszen ennek hatására megváltozhat a véleményed egy dologról, amely számodra mindennél fontosabb.