Horoszkóp 2016. 11. 02.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen olyan hírek juthatnak el a füledbe, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Viszont ennek hatására kissé ingerlékenyebbé is válhatsz, így harciasabb embereket vonzhatsz magadhoz, mint általában.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hasznodra válhat az önvizsgálat, mert ennek hatására rájöhetsz, hogy az elfojtott düh vagy frusztráció lehet az oka annak, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Ennek segítségével megtudhatod, hogy min és hogyan kellene változtatnod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon képes lehetsz az átfogó szemléletmódra és kellő előrelátással tudsz tervezni. Amennyiben új és nagyobb fába kívánod vágni a fejszéd, akkor a sors minden lehetőséget megteremt ahhoz, hogy a későbbiekben sikert sikerre halmozz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Fontos, hogy mások nézeteivel, véleményével szemben nagyobb türelmet tanúsíts, és ennek hatására még a szervezőkészséged is hatékonyabbá válhat. Légy körültekintő, mert fontos részletek észrevétlenek maradhatnak, és a tévedés sokba kerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jobban megértheted önmagadat, és rájöhetsz arra is, hogy milyen érdekek, célok vezérelnek. Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely a jövőddel kapcsolatos, és amely miatt megtelhet a lelked boldog várakozással. Egészségedre jobban vigyázz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megfordulhat a fejedben, hogy talán kár volt megszüntetni egy olyan kapcsolatodat, amely fontos volt korábban. Mivel egyre többet gondolsz az illetőre, ezért előfordulhat, hogy bevonzod őt az életedbe. Ha találkozol vele, tisztázó beszélgetésre keríts sort.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Most megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái egy egyetemes mintába. Ha utazol, fantasztikus élményekben lehet részed. Ha családtagokkal töltöd az időd nagy részét, akkor kiszolgálásban lehet részed.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A memóriád átlagon felül működhet, ennek köszönhetően olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyeket talán évtizedekkel korábban sajátítottál el, és amelyre most van szükséged. Mindenféle üzleti tranzakcióra kiváló az a nap. Pozitív gondolkodásod segítségedre lesz mindenben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Elméd a mai napon tiszta és éles, optimizmusod határtalan, amihez önfegyelem is társul, így aztán a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitott válhatsz új információk iránt. Sőt, gondolatébresztő témával is szemben találhatod magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Pozitív hozzáállásod, optimizmusod, messzire tekintő szemléleted miatt olyan terveid születnek, amelyek miatt másként látod a világot és benne a saját helyed. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal olcsóbban bonyolíthatod.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha elég időt hagysz magadnak, akkor képes leszel a finom részleteket is észrevenni, és minden pénzzel, megélhetéssel kapcsolatos lépésed tökéletes lesz. Ennek hatására környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Túlérzékenység jellemző rád a mai napon, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolgokon is megsértődhetsz, amelyet korábban talán észre sem vettél. Nagyon fontos, hogy megőrizd a humorérzéked, és ha kell, akkor saját magadon is tudj nevetni. Ez a siker záloga.