Horoszkóp 2016. 11. 01.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hagyatkoznod kellene ezekre, mert így nem csak elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, hanem előnybe is kerülhetsz egy kényes szituációban. Lelked csordultig van ma szeretettel, szerelemmel, hatására szinte a felhőkön lépdelhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Furcsa, kettős érzések lehetnek úrrá rajtad a mai napon. Egyrészt romantikus hangulatba kerülhetsz, és a boldogság hatására örömkönny csilloghat a szemedben. Ugyanakkor olyan emlékek rohanhatnak meg, amelyek miatt viszont bánatossá válhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy önmagadat és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül látod. Ezzel nincs is semmi baj addig, amíg valamennyire fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal. Könnyen jött pénz könnyen megy.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érzékenyebb vagy, ha spiritualitásról van szó, ennek a hatására nem eviláginak mondható élmények érhetnek, amelynek hatására elgondolkodhatsz. Olyan dolgokra jöhetsz rá, amelyek a saját életeddel, jövőddel kapcsolatosak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen az életedben olyan változások várhatók, amelyek miatt másként látod a világot és benne önmagadat is. Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy félrevonulj, meditálj, transzcendens élményben lehet részed.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezeteddel talán nagyon régen jöhettél úgy ki, mint most. Előfordulhat, hogy valaki lesi a gondolataidat, keresi a kegyeidet, de az is megtörténhet, hogy te viselkedsz egészen másként, mint eddig, és ez nagyon jó hatást gyakorolhat mindenféle kapcsolatodra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érdemes lenne a mai napon elvégezni olyan munkákat, amelyeket eddig csak halogattál. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nem csak kedvet érezhetsz az elvégzendőkhöz, hanem ennek köszönhetően anyagilag is jól járhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A fizikai energiáid a mai napon eléggé alacsonyak. Viszont kiváló ez a nap meditálásra, elmélkedésre, mert lelkileg nyitottabb lehetsz, mint bármikor máskor. Ha utazol, akkor figyelmesnek kell lenned, mert balesetveszélyes ez a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha vissza kívánsz vonulni egy kicsit, akkor kiváló erre ez a mai nap, lelkileg és szellemileg tökéletesen feltöltődhetsz. Mivel rendkívül érzékeny vagy, ezért hallgatnod kellene ma a megérzéseidre, mert ezek nem csalnak meg.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában. A tervezgetést és az újabb célok kitűzését halaszd el későbbre. Ha kevesebb fizikai energiát érzel, akkor töltsd pihenéssel ezt a napot. Murphy törvénye érvényes mára: ami el tud romlani, az el is fog.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben örömteli változások történnek, amelyek nagyon jó hatást gyakorolhatnak a kapcsolatotokra. Egy közeli jövőben bekövetkező dologra a mai napon többet gondolhatsz, és emiatt izgalom keríthet hatalmába. Nyugi, minden jól sikerül.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A kulturálódásé legyen a mai nap, mert olyan művészi élmények érhetnek, amelyek miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Felbukkanhat az exed, ennek hatására furcsa, vegyes érzések keríthetnek hatalmukba.