Horoszkóp 2016. 10. 31.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor minden adott lesz a következő időben arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. Varázslatos pillanatokat élhetsz át akkor is, ha szülő vagy. Nagyon figyelned kell ma mindenre, mert figyelmetlenség hatására veszteséget könyvelhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ám gondatlanság miatt hiba csúszhat a számításaidba. Emiatt a könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba. A párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző, amelynek oka a társad alkalmazkodása.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkahelyeden kiderülhet: pótolhatatlan vagy, ugyanis olyan sikereket érhetsz el, amely miatt még a saját válladat is megveregetheted. Érdemes lenne előhozakodni olyan dolgokkal a felettesednél, amelyek már hosszabb ideje foglalkoztatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelem ege vakítóan kék lehet, ami azt jelenti, hogy elégedettnek és boldognak érezheted magad a jelenlegi helyzet miatt. Akivel most jössz össze, azzal a személlyel olyan pillanatokat élhettek át, amelyet eddig talán csak a hollywoodi romantikus filmekben láthattál.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érdemes lenne szűrővizsgálaton részt venni, mert olyan problémára derülhet fény, amely még időben elcsíphető, és nem okoz később nagyobb bajokat. Romantikus hangulatba is kerülhetsz, és ennek következtében rózsaszínben láthatod az egész világot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A kommunikáció jegyében telhet a mai nap. Olyan téma is napirendre kerülhet, amely eddig talán a tabu témák táborába tartozott. A mai napon bármihez adhatod a neved, azzal a későbbiekben fantasztikus sikereket érhetsz el. A régi párkapcsolatokban nyugalom várható.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha pénzről van szó, akkor ma a helyzet magaslatán állhatsz. Vagyis saját magadat hozhatod anyagilag előnyösebb helyzetbe. Lesz mit aprítanod a tejbe! Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely miatt feldobott hangulatba kerülhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ámor nyila ma a szíved közepébe fúródhat, de nem csak az érzelmi, hanem az anyagi ügyeid is fellendülőben lehetnek. Ha most kell kiadnod jelentősebb összeget, ne idegeskedj, mert ez hozzájárulhat későbbi sikereidhez.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A rokoni kapcsolataid válhatnak ma fontosabbá, de légy óvatos, mit mondasz, nehogy megbánts valakit. Kedvez a mai nap a selejtezésre, nemcsak a ruhadarabjaid között, hanem az életedben is. Megszabadulhatsz attól, aki, vagy ami visszahúz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A baráti kapcsolataidnak talán soha nem vetted még annyira hasznát, mint ezen a napon. Bármit kérhetsz tőlük, nincs olyan, amit ne tennének meg érted, a lényeg, hogy értékeld a segítségüket. Pénzedre jobban vigyázz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan hírt hallhatsz, amely elgondolkodtat a saját életeddel, jövőddel kapcsolatban. Talán ennek hatására képes leszel úgy változtatni az életeden, hogy megnyíljon a siker felé vezető út előtted. Tölts több időt a szabadban, mert ezzel jó hatást gyakorolhatsz a kedélyállapotodra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap utazásnak, illetve ha tanulmányokat folytatsz, akkor könnyedén elsajátíthatsz bármit. Mivel a memóriád is tökéletesen működik, ezért amit ma megtanulsz, arra talán egész életed során emlékezni fogsz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!