Horoszkóp 2016. 10. 30.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Ha mégis most kell menned, akkor ezt csak jól felszerelt gyógyszere ládikóval tedd. Baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben, de baráttal ne kezdj közös ügyletbe, mert anyagi veszteséget könyvelhetsz majd el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A most kezdődő kapcsolatok tartósak és komolyak lesznek. A meglévő viszonyok a te magatartásodnak köszönhetően válnak még szorosabbá, szinte eltéphetetlenné. Ha vendégségbe készülsz, akkor olyan ajándékot vigyél, aminek te is örülnél.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, párkapcsolatokban fontos esemény történhet, amelynek hatására fontolóra vehetsz olyan dolgokat is, amelyeket korábban elképzelhetetlennek gondoltál. Anyagilag ma nagyon jól járhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Talán az Újhold számlájára írható, hogy lehangoltság vehet rajtad erőt, de a nap folyamán olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Tölts több időt a szabad levegőn, meglátod, hogy ez milyen jót tesz testileg, lelkileg és szellemileg is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Mind a régebbi, mind az újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lehetnek. A józanész felülkerekedhet a romantikán, ezért képes lehetsz elfogulatlanul megoldani a felmerült problémákat. A meglévő párkapcsolatok még erősebbé válhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamossá válhatsz félrevonulni és hideg fejjel mérlegre tenni a kapcsolataidat, főként a magánéleted. A kedvesed viselkedése miatt talán búcsút inthetsz a közös életeteknek. Ne légy szomorú, a sors utadba sodorhatja a nagy Ő-t.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Furcsa kettősség uralkodhat el a lelkeden: egyfelől szólít a kötelesség, másfelől viszont nagyon jó lenne egy kicsit lazítani, szórakozni. A kötelesség legyen az első, mert ha ezt nem teljesíted, akkor a miatta létrejövő idegesség kiűzi az álmot a szemedből.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben nagyon fontossá válik a mai napon a kommunikáció. Olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyeket talán eddig a szőnyeg alá söpörtetek. Meg kellene próbálni összehúzni a nadrágszíjat is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Valakinek a viselkedésével torkig lehetsz. Ne nyeld le a mérged, hanem mond el a véleményedet az illetőről, mert nem fog megsértődni, hanem inkább elgondolkodik azon, amit mondtál. Ez az őszinteség jót tesz mindenféle kapcsolatodnak.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akiktől tanulhatsz, mert amit ma hallasz, annak a későbbiekben nagy hasznát veheted. Közlekedés során légy nagyon óvatos, mert balesetveszélyes a nap. Ismerj mértéket italozásban, falatozáskor.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Meglehet, hogy a baráti kapcsolataidat felül kellene vizsgálni, mert akad egy olyan személy, akiről kiderülhet, irigy, féltékeny rád, és többet árt, mint használ. Ha párkapcsolatban élsz, a pénz miatt feszültebb helyzet jöhet ma létre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Titkos szerelmi kapcsolat jöhet létre ma, amelyből ha nem is lesz életre szóló viszony, de hosszú ideig élvezhetitek egymás társaságát. Művészi élményben lehet részed, sőt, elképzelhető, hogy ennek hatására másként látod a világot.