Horoszkóp 2016. 10. 29.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben munkával töltöd a mai napot, élvezni fogod annak minden percét. Különösen azért, mert fantasztikus eredményeket érhetsz el. Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Előfordulhat, hogy olyan valaki állíthat be hozzád, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Kompromisszumkésznek kellene ma lenned, mert így elkerülheted, hogy valaki teljes mértékben elszívja az energiádat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor éghet a kezed alatt a munka. Olyan valakivel hoz össze a sors, akivel a kommunikáció felér kőkemény munkával. Hajlamos vagy ma a pénzszórásra, még akkor is, ha nincs túl sok összeg a bankszámládon.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy meditálj, önvizsgálatot tarts, és erőt meríts mindebből. Nagyon jól rá vagy hangolódva mások igényeire, elvárásaira. Amennyire a lehetőségek engedik, siess más embereknek a segítségére.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A személyes igényeid a mai napon talán háttérbe szorulhatnak. Jól tennéd, ha most önmagadról, illetve a saját életedről meditálnál. Valakinek az önzetlen segítségét értékelned kellene, ugyanis ez lenne a kiegyensúlyozott kapcsolatnak a titka.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megtörténik, hogy kimondod: vége, nincs tovább, egy váratlan esemény hatására ugyanis világosan láthatod a helyzetedet. Ez a tisztánlátás segít hozzá, hogy lezárd végre azt, ami nem működik.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a helyzet, hogy felmerülhet benned: nem akarod a kapcsolatot tovább folytatni. Nincs értelme az őszinte beszélgetés erőltetésének, mert partnered erre képtelen.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kissé nyugtalanabb lehetsz a mai napon, ez az oka annak, hogy hajlamossá válhatsz a heves kirohanásokra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor társad teljes mértékben értetlenül állhat a magatartásoddal szemben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Legszívesebben szinte mindennel szembe fordulnál. Való igaz, változtatni kellene az életeden, de ezt ne akkor tedd, amikor a szívedben düh lakozik, mert a harag a legrosszabb tanácsadó. Tölts több időt ma a szabadban.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az a legfontosabb, hogy ne fojtsd el a kreatív, váratlanul feltörő energiákat. Légy rugalmas, és állj készen a változásra, vagy igyekezz alkalmazkodni a változó körülményekhez. A párkapcsolatodat a féltékenység tönkre is teheti.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Valaki neked támadhat, amivel a sors arra kívánja felhívni a figyelmedet, hogy itt az ideje a változtatásnak. Ne félj az ismeretlentől! Sokkal több lehetőség rejlik benne, mint aminek most búcsút kell intened. Ha elutazol, nagyon jól érezheted magadat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiváló a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésnek, vagy az otthonodban tevékenykedésre. Olyan valakit is felhívhatnál, akivel már jó ideje nem beszéltél, mert örülni fog a jelentkezésednek, és a kapcsolatotok új kerékvágásban folytatódhat tovább.