Horoszkóp 2016. 10. 28.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Meglehet, hogy a mai napon nem fogsz dolgozni, így aztán igazán hosszú lesz a hétvégéd, ami jó hír, mert feltöltheted energiaraktáraidat. Ha rokonokkal tervezel közös programot, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon már nem dolgozol, hanem lógatod a lábad, akkor ezt nagyon jókor teszed. Erővel és energiával töltekezhetsz, így aztán a későbbiekben képes leszel olyan tevékenységekre, amelyektől eddig talán tartottál. Utazásra fantasztikus a nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden irányból záporozni fognak rád az információk és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, hogy kihalld belőlük mindazt, ami a sorok között megbújik. Ha szülő vagy, gyermekeddel közös program mindkettőtöknek jót tesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád a jellemző. Ha tisztában vagy saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik. Csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezned kellene a tempót, és meghallgatni másokat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Végeláthatatlan eszmecserékkel telhet ez a mai nap, de az lenne a legjobb, ha te inkább a hallgatóság szerepét játszanád el. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni mindabból, ami elhangzik. Értéktárgyaidra vigyázz, mert meglophatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A kompromisszum keresés lenne a mai napon a legfőbb dolgod. Ha nem így teszel, akkor olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt a bizonytalanság érzése uralkodhat el rajtad, a saját jövődre gondolva. Ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményt érhetsz el.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Energiaszinted ma valahol a fellegekben járhat. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Ha nem dolgozol a mai napon, akkor a nagyobb vásárlást ma bonyolítsd. Illetve ha ház körüli munkák végzésre is alkalmas a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Szíved minden vágya a mai napon a szépség és a harmónia. Kedvedet lelheted nemcsak művészeti alkotásokban, hanem például az otthonod csinosításában is. Szinte mindenki iránt meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, és az is lehet, hogy új szerelmi kapcsolatot sikerül kialakítanod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Szeretetre, békességre, megértésre vágyakozhat. Amennyiben a hosszú hétvége valamelyik napján a vendéglátó szerepébe bújsz, akkor fontos, hogy minőségi alapanyagokból állítsd elő a menüt – ennek beszerzésére kiváló ez a mai nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz és hatékonyan felhasználhatod ezeket a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz, mert a többiek könnyen az idegeidre mehetnek, és őrült helyzet alakulhat ki. Új feladat végzésére is jó a nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy új feladatba fogj, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. Ma rendkívül energikus vagy, ennek hatására úgy érezheted, valamit tenned kell, különben felrobbansz. Beteg hozzátartozóval törődj többet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nem tudod helyes mederbe terelni az energiáidat, akkor azok könnyen betegség vagy baleset formájában törhetnek utat maguknak. Ha a mai napot nem töltöd munkával, akkor érdemes lenne a ház körül tevékenykedni, például a nyári holmikat elpakolhatnád.