Horoszkóp 2016. 10. 26.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevétel ütheti a markod, amelyet talán még a legszebb álmaidban sem gondoltál. Kedvez az idő külföldi utazásnak, illetve olyan élményeknek, amelyek mélyebb gondolkodásra késztethetnek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai nap nagyon fontos lehet, olyan esemény történhet ugyanis, amely a fejlődésedet segíti elő. Szentelj külön figyelmet a neveltetésedben gyökerező, rejtett motivációkra, beidegeződésekre, mert ezek hozzásegíthetnek ahhoz, amire vágysz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan valakivel találkozol, akibe első pillantásra beleszerethetsz. A meglévő, régi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amely miatt talán még örömkönnyek is csilloghatnak a szemedben. Ha szülő vagy, légy következetes.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden figyelmedet a munkára, a megélhetésre kellene fordítanod. Ha ez sikerül, akkor olyan eredményt érhetsz el, amely miatt dicséretben, elismerésben lehet részed. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át együtt.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amelytől boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Talán ennek hatására juthat eszedbe az exed, és egy emlék elemi erővel törhet fel a lelkedből. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nem járnál olyan jól, ha ma csak magadra támaszkodnál a másokkal való együttműködés helyett. Akár üzleti, akár személyes vonalon nem árt megvizsgálni a kapcsolatokban betöltött szerepedet. Felmerülhet benned a kérdés: a saját utamat járom?

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hasznos lenne a mai napon önvizsgálatot tartani, mert olyan fontos dolgokra jöhetnél rá ezáltal, mint: vajon az út, amelyen járok, a sorsfeladataim teljesítése felé visznek? A választ a megérzéseidtől kaphatod meg. Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szokásosnál többet foglalkozhatsz pénzügyi kérdésekkel. Főleg a közös elszámolású vagy társasági pénzek állhatnak figyelmed fókuszában. Valami viszont túl szép lehet ahhoz, hogy igaz legyen. Ne menj olyasmibe, amiből könnyedén jön a pénz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan események történhetnek, amelynek hatására közelebb kerülhetsz az érzelmi világodhoz, és jobban foglalkoztathatnak éned mélyebb rétegei. Mindez rendben van, mert olyan konstellációk alakulhatnak ki, amely lehetővé teszik az eredményes önvizsgálatot.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem evilági témák foglalkoztathatnak, például a halál utáni élet kérdései is jobban érdekelhetnek, mint máskor. A kérdéseidre olyan választ kaphatsz, amelyek miatt a biztonságérzeted erősödhet. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy olyasvalamibe fogj, amiből a későbbiekben nagyobb hasznod lesz. Bírságveszélyes ez a mai nap, ezért tartsd be a szabályokat, ellenkező esetben könyvelésed kiadás oldala kerülhet nagyobb mozgásba.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Szellemileg fáradhatatlan lehetsz. Olyan tevékenység végzésére nyílhat lehetőséged, amelyet nagyon szívesen csinálsz. Főleg arról lehet szó, hogy igyekszel kiterjeszteni látókörödet és fejleszteni önmagadat. Az exedről olyasmit hallhatsz, ami összeszoríthatja a szívedet.