Horoszkóp 2016. 10. 25.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon tele vagy életerővel, életörömmel, tetterővel, ráadásul Fortuna támogatását is élvezheted. Így aztán ne csodálkozhz azon, hogy irigyeidnek száma hirtelen megduplázódhat. Olyan pénz is házhoz állhat, amire nem számítottál.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan szerencsés helyzetbe kerülhetsz a mai napon, amelynek hatására egyre több az irigy ember bukkanhat fel a környezetedben. Ne törődj velük, mert ezzel csak a saját energiádat pazarolnád. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Barátkozó hangulatban lehetsz a mai napon és talán szeretnél a középpontba kerülni. Csak arra ügyelj, nehogy a munkahelyeden olyan valakinek lépj a tyúkszemére, aki a későbbiekben ezért sok kellemetlen percet szerezhet neked. Pénzedre jobban vigyázz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Koncentrálj a munkára, a célod elérésére. Amennyiben hatalmi pozícióban lévő személyekkel kerülnél össze, akkor a saját jól felfogott érdekedben ne kérdezz, bármi történjen is. A szerelmi kapcsolatokban fontos dolgok kerülhetnek szóba.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A sikerek elkönyvelése vezetheti a napirendedet. Magabiztosnak, nyugodtnak érezheted magad, és jóllehet, nem tartasz feltétlenül igényt arra, hogy mindenki rád figyeljen, de ez most mégis megtörténhet, ezért nagyon meg kell gondolnod minden lépésedet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Akár a főnöködről, akár kollégákról van szó, a mai napon remekül kijöhetsz velük. Biztonságérzeted is erősebbé válhat, amelynek hatására az optimizmus sugározhat rólad. Ma rendkívül ambiciózus lehetsz, ennek köszönhetően sikert sikerre halmozhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Sokkal figyelmesebbnek kellene lenned a mai napon, mint máskor, mert így elkerülheted, hogy valakinek észrevétlenül gátold az érdekeit, és emiatt később olyan ellenségre tegyél szert, aki sokat árthat neked. Egészségedre jobban vigyázz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Konfliktusok merülhetnek föl a mai napon, próbáld megőrizni tárgyilagosságodat és állj készen az álláspontod megváltoztatására, ha az hibásnak bizonyul. Felettesedre a mai napon nagyobb hatást tehetsz, a célodat elérheted.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem alkalmas a mai nap arra, hogy minden erődet bevesd, mert nem ambiciózusnak, hanem erőszakosnak fognak tartani, és inkább akadályozni, mint támogatni fognak a céljaid elérésében. Olyan valaki után vágyakozhatsz, aki csak a hollywoodi filmekben van.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elsősorban a saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával, mert nagy szükséged lesz erre a következő időszakban. Érdemes lenne átgondolni és számba venni az értékeidet, illetve a terveidet újra átfutni, mert láthatod, min és hogyan kellene változtatni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Egyre többet kommunikálhatsz a környezetedben élőkkel. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a nézeteidet. Az a fontos, hogy ne felejtsd el meghallgatni a környezetedben élőket, így új támogatókra, barátokra tehetsz szert.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Szedd rendbe a gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Fáradhatatlan lehetsz a mai napon, és szeretnél talán valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Életritmusod felpezsdülhet és olyan dologra is kapható lehetsz, aminek hatására energiaraktáraidat feltöltheted.