Horoszkóp 2016. 10. 24.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség könnyen ágynak dönthet. Kedvez a mai nap üzleti megbeszéléseknek, amihez a nevedet adod, az sikeres lesz. Valakinek a titka a tudomásodra juthat, amit a saját érdekedben ne adj tovább.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Valakiről olyan dolgok derülhetnek ki, amely miatt megváltozhat a véleményed a közvetlen környezetedről, de ez akár kellemes meglepetésként is érhet. A párkapcsolatokban mindent megtehetsz a nyugalom érdekében.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan új ötleted támadhat, amivel az élet több területén is sikereket érhetsz el. Remekül tudsz aprólékos dolgokkal foglalkozni. Az egészségedre azonban fordíts nagyobb figyelmet. Ha betegség már leterített, akkor ne otthon kezeld magad, hanem fordulj orvoshoz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az elkövetkezendő időben a szerelem állhat figyelmednek a középpontjában. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban olyan dolgok megbeszélésére kerülhet sor, amelyek a közös jövőre hatással vannak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Családi, rokoni ügyek foglalkoztathatnak, de az is lehet, hogy ingatlan miatt kell többet tenned. Még az is lehet, hogy költözést veszel tervbe, e körül foroghatnak a gondolataid. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel a beszélgetés lelkileg, szellemileg feltölthet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmed a pénzre összpontosulhat, olyan bevételre nyílhat lehetőséged, amivel akár tartalékot is képezhetsz. Kiváló ez a nap megbeszélésre. Ha tanulmányokat folytatsz, agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Összességében jó napod lesz. Ha egészségi problémával küszködtél, a gyógyulás útjára léphetsz, ami nagyban hozzájárulhat az optimista kedélyállapotodhoz. Pénzügyeid is irigylésre méltóan alakulhatnak, amiből félre is tudsz tenni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kommunikáció napjának is tekinthető ez a mai, ugyanis egymást érhetik a megbeszélések, a találkozások. Nem kell izgulni, nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A baráti kapcsolatok fontosabb szerepet játszhatnak a következő időben az életedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan titok tudójává válhatsz, amely miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz. Értékeld mások önzetlen viselkedését. Ma olyan esemény történhet, amely miatt eszedbe juthat az exed, és tanulságként szolgálhat mindaz, amit ő tett.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Talán soha nem volt még annyira fontos a kapcsolati tőke, mint a következő napokban. Lehetséges, hogy ennek köszönhetően, olyanokkal is felveszed a kapcsolatot, akikkel eddig nem kommunikáltál. A társaság középpontjává válhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek inkább a jövőben fognak majd megtörténni, bekövetkezni. Feletteseddel a mai napon olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amelyre korábban nem volt lehetőséged.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyet újra át kellene gondolni, mert a feltételek módosulhatnak, ezekhez pedig muszáj igazodni. Ha állást akarsz változtatni, akkor elérkezik a pillanat: a tettek mezejére léphetsz. Baráttal ne legyenek közös pénzügyeid.