Horoszkóp 2016. 10. 23.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne az igazi, ha a mai napon élveznéd az otthonod melegét, meghittségét és kerülnéd az olyan helyeket, ahol tömegek fordulhatnak meg. A hivatalos rendezvényeken pedig minden másként alakulhat, mint ahogyan azt gondolod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Alkalmas a mai nap arra, hogy kifejezésre juttasd a törekvéseidet. Mindenféle cirkusz nélkül el tudod érni mindazt, amit akarsz. Kiváló a mai nap arra, hogy csak olyan dolgokat tegyél meg, amelyekhez kedvet érzel. Hívj fel egy régi barátot.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor a belső felfokozottságnak köszönhetően éghet a kezed alatt a munka. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne zárkózz el attól, amit a társad szeretne. Kiváló a mai nap az őszinte beszélgetésre, a tabu témák boncolgatására.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Te is érezheted a mai napon, hogy változtatásokra lenne szükség, mert semmi sem folytatódhat a régi kerékvágásban. Beszélj a téged foglalkoztató dolgokról egy régi baráttal, aki jól ismer. Olyan tanácsot kaphatsz tőle, amelyet fogadj meg.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Egy kapcsolatnak a mélységei tárulhatnak fel előtted, és ennek hatására képes leszel olyan változtatásokat tenni, amelyről korábban talán úgy gondoltad: soha! Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely jó hatást gyakorol az önbizalmadra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha egy mód van rá, akkor ma töltsd szórakozással a napot. Nincs szükség arra, hogy politizálj, mert ha ezt teszed, akkor olyan valakivel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kellene. Nézd a hirdetéseket, mert olyasmire bukkanhatsz, amitől boldog lehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hevessé válhatsz a mai napon. Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege ütheti fel a fejét. Mielőtt kiásnád a csatabárdot, érdemes lenne elgondolkodni az elmúlt napok történésein. Ha erre képes leszel, féltékenységnek nyoma sem lesz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szeretnél megszabadulni néhány felesleges kilótól, akkor ma érdemes elkezdened, mert most elhatározásaidat könnyedén véghez tudod vinni. Jó lenne, ha fontolóra vennéd: életmódváltásra lenne szükség, mert nem folytathatod úgy, ahogy eddig.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Képes lehetsz a mai napon a heves energiáidat megfelelő mederbe terelni. Ennek pedig a magánéletedben élvezheted az előnyeit. Amennyiben a partnerednek a korábbi kapcsolatából van gyermeke, miatta az idegeid megfeszülhetnek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Próbáld meg az emlékezetedbe vésni, hogy mindannyian csak emberek vagyunk, így nem lesz annyira kiábrándító ez a mai nap. Nem kellene a partneredet sem idealizálni, mert így elkerülheted a csalódást és a kiábrándulást. Gasztro élményben lehet részed.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon elnyerheted az állatöv legjobb vendéglátója címet. Ha még nem pakoltad el a nyári holmijaidat, akkor eljött az ideje. A nagyobb takarításra, az otthonod szépítésére is fantasztikus ez az idő.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A kapcsolataid érzelmi hőfoka a mai napon megnőhet. Előfordulhat, hogy teljes mellszélességgel kiállsz mindazért, amiben hiszel, amiről úgy gondolod, hogy jó. Talán még csatározásba is kezdhetsz ez miatt. Az exedről hírt hallhatsz.