Horoszkóp 2016. 10. 22.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A költekezési hajlamod a mai napon felerősödhet. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki pénzt, amire semmi szükséged. Viszont a kedélyállapotodra ez nagyon jó hatást gyakorolhat. A hangulatod olyan hullámzó lehet, mint a tenger.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Furcsa, kettős érzések keríthetnek hatalmukba. Egyfelől szólíthat a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni. Ha így van, akkor inkább maradj a kötelességeknél, a sors nem fogja hagyni, hogy meglógj. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma talán nem lesz kedved úgy viszonyulni másokhoz, mint általában. Ne is próbáld megjátszani magad, mert ebből semmi jó nem származhat. Fasírtba kerülhetsz egy olyan személlyel, akivel inkább barátságot kellene ápolnod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan oldalról ismered meg saját magad, amelyről eddig nem volt tudomásod. Figyeld meg a reakcióidat, mert ebből rengeteget tanulhatsz. Ha lehangoltnak érzed magad, ezt ne vedd komolyan, mert ahogy vége a napnak, úgy változik a kedélyed.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben vendégségben töltöd a napod, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Ha te vársz vendégeket, akkor elnyerhetnéd a legjobb vendéglátó címet is. Gyermekedre a mai napon sokkal több figyelmet kellene fordítanod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon olyan váratlan fordulat történhet, amelynek hatására még a szünetelő kapcsolataid is újra aktívvá válhatnak. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös program fantasztikusan sikerülhet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Valakivel egy húron pendülhettek, ennek hatására felmerülhet benned a gondolat: talán lelki társak vagytok? Talán a korábbi életekben is szoros kapcsolatban lehettetek egymással? Utazás, kirándulás nagyon jól sikerülhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan emberek társaságát keresheted, akik mások, mint amilyen te vagy. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amely miatt először a döbbenet lehet úrrá rajtad, majd a felháborodásodnak igyekezhetsz hangot adni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az újdonság hajszolása lehet úrrá rajtad. Légy tehát óvatos, különösen, ha pénzről, kiadásról van szó. A most kezdődő kapcsolatok valószínűleg különösek, izgalmasak, de rövid életűek lehetnek. A pároddal közös program jól sikerülhet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kreatív képzelőerőd és ihletettséged ma szárnyakat kaphat. Ülj le, és hangold rá magad erre a különleges lelkiállapotra. Talán olyan ötleteid lehetnek, amelyek miatt te is ámulatba eshetsz. Tölts több időt és fordíts nagyobb pénzt a hobbidra, mert tökéletesen kikapcsolhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Hajlamossá válhatsz a mai napon mindenkit rózsaszínű szemüvegen keresztül szemlélni. Aztán történik valami, ami visszahoz a földre. Barátnak szüksége lenne arra, hogy beszélni tudjon veled. Próbálj meg időt szakítani rá, és hallgasd meg őt.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan valakivel eshetsz szerelembe, akivel inkább távolságot kellene tartanod. Úgy látszik, hogy párkapcsolati tapasztalatokra van szükséged, ezért mehetsz bele a viszonyba. Még akkor is igent mondasz, amikor tudod, hogy nemet kellene.