Horoszkóp 2016. 10. 21.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valaki juthat az eszedbe, aki már vagy nincs az élők sorában, vagy jó ideje nem találkoztatok. Nem kizárt, hogy egy ex váratlan felbukkanása zavarja meg a nyugalmadat. Ha pénzről van szó, minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindenféle kapcsolat kialakítására, ápolására kiváló ez a nap, nagyon jól tudod ugyanis képviselni a saját érdekeidet, így aztán könnyedén elérheted azt, amit akarsz. A környezetednek ennek hatására úgy gondolhatja, hogy a sors kegyeltje vagy!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fokozott szexuális étvágyad szerezhet néhány kellemes meglepetést a társadnak. Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, amelynek hatására olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyekről eddig úgy gondoltad, egyedül teljesen lehetetlen.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A most kezdődő kapcsolatok nagy valószínűséggel pusztán testi alapokon alapulhatnak. Következésképpen most nem alkalmas az idő arra, hogy tartósan elkötelezd magad. Ha egy mód van rá, a mai napon ne politizálj!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszaknak ígérkezik a mai nap, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat valaki a múltadból, ami miatt feszültté válhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Felbukkanhat egy barát vagy régi kedves, akivel jó ideje nem beszéltél, és akiről nem tudsz semmit. Ez a találkozás olyan erővel és energiával tölthet fel, aminek hatására optimizmusod erősödhet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon a sors az utadba sodor egy olyan személyt, akinek hatására jókedvű leszel. Olyanokról szerezhetsz tudomást, akikkel talán évek hosszú sora óta nem találkoztál. Kiváló a nap nagyobb vásárlásra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Sokkal jobban kellene magadra ügyelni a mai napon, mint általában, mert nemcsak balesetveszélyes, hanem olyan emberek is a látómeződbe kerülhetnek, akik erőszakosak, agresszívek. Fontos kérdésben ma ne dönts, mert veszteség lehet az eredménye.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Befektetésekre kiváló ez a nap. Összehozhat a sors a mai napon egy olyan emberrel, akire a közeli jövőben nagy szükséged lesz, ugyanis olyan kapcsolati tőkéje van, amely neked épp kapóra jön. Ha vásárolsz, csak azt vedd meg, amit nagyon muszáj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kellemes lehet a mai nap akkor, ha nem foglalkozol a múlttal. Még akkor sem kellene, ha olyan valaki jelentkezik, akivel korábban szorosabb kapcsolatban voltál. Ha munkáról van szó, akkor úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A józan ész felülkerekedhet a romantikán. Képes leszel elfogulatlanul megoldani a felmerülő nehézségeket. Ezért kellene ma olyan témákkal foglalkoznod, amelyek például a magánéleteddel, illetve a pénzügyekkel kapcsolatosak. Baráti találkozó fantasztikus lesz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nem szabad a mai napon túlságosan mélyre merülni. Meg kell próbálnod más szemével is látni a kialakult helyzetet. Ha erre képes vagy, akkor olyan döntést hozhatsz, amely a te javadat szolgálja. Ha nincs állásod, a mai napon jó lehetőségre találhatsz.