Horoszkóp 2016. 10. 19.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A körültekintést és diszkréciót igénylő kapcsolatokra a mai napon egyszerűen alkalmatlan vagy. Előfordulhat, hogy valakivel anyáskodó hangot üthetsz meg, akit ez a stílus meglep. Régi témában megváltoztathatod a véleményed, és sikert érhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon erősebb igényelheted a szeretet adását és kapását. Gyengéd, oltalmazó, odaadó érzéseket táplálhatsz. Minden kapcsolatod – különösen a nőkkel – szorosabbra fűződik. A szerelmi viszonyokban ma megfontoltan kell cselekedned.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló a nap arra, hogy tartósan elkötelezd magadat valaki, vagy valami mellett. Minden cselekedeted sikerre van ítélve. Valakire kedvező benyomást tehetsz azzal, hogy remekül tudod képviselni a saját érdekeidet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vidám, barátkozó kedvedben lehetsz a mai napon. Élvezd hát a helyzetet! Mondd el másoknak, hogy szereted őket és figyeld meg, ahogyan ennek hatására felderül az arcuk. Mindenféle üzleti ügy bonyolítására, valamint nagyobb vásárlásra is jó a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Annyira hiteles, amit mondasz, hogy képes vagy még olyanokra is hatást gyakorolni, akik eddig talán ellenálltak. Könnyedén és jól tudsz kommunikálni, így, ha csapatmunkáról van szó, akkor hatékony leszel. Váratlan lehetőségre ne mondj nemet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elméd a mai napon nélkülözheti a fegyelmezettséget, ezért halassz minden fontosabb dolgot holnapra. Kapcsolataid is bonyolultabbá válhatnak, elsősorban a te viselkedésednek köszönhetően. Egy kényes kapcsolatban tisztázhatod a helyzetet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az emberi problémáid rendezését halaszd el, mert sajnos ma annyira elfogult lehetsz saját magaddal, hogy egymást érhetik a rossz döntések. Ha szükséged van olyan valakinek a támogatására, akivel már jó ideje nem kommunikálsz, akkor vedd fel vele a kapcsolatot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Képes vagy minden problémát érzelmi kitörések nélkül megbeszélni, ezért a fontos dolgok a rendezésére kiváló ez a mai nap. Tartsd azonban szem előtt, hogy minden fricskád és elejtett megjegyzésed valakit megsebezhet. Ezért csak óvatosan fogalmazz!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon legyél kezdeményező, bármilyen kapcsolatról is legyen szó. Kellemes meglepetésben lehet részed. Fontos, hogy ne titkold el az érzelmeidet, különösen az örömödet oszd meg másokkal. Légy nyitott mások gondolataira, érzelmeire.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon új kapcsolat létesítésére nyílik kilátás. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására talán másként láthatod a világot. A munkahelyeden egy kolléga a hátad mögött aknásíthatja a terepet. Légy résen!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma minden simán mehet. Egy új románc vagy egy jó üzleti, esetleg személyes kapcsolat fantasztikus eredményt hozhat, ami miatt fülig érhet a szád. Testmozgás jót tenne testednek, lelkednek egyaránt.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Meglehet, hogy romantikus hangulatba kerülsz, de az is lehet, hogy a munkahelyeden történő események miatt lehetsz vidám és bizakodó. Azonban te semmit sem teszel, egyszerűen csak hagyod megtörténni a dolgokat – és most ezzel teheted a legtöbbet magadért!