Horoszkóp 2016. 10. 17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összpontosítanod kellene a munkára, a megélhetésre, ugyanis az életnek ezen a területén van szükség arra, hogy az elvégzendő feladatokra figyelj. Hajlamossá válhatsz szembe menni a feletteseddel, amiből semmi jó nem származik.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan időszak veheti kezdetét, amikor csak a kisujjadat kell megmozdítanod ahhoz, hogy a pénzt magadhoz vonzod. Ha hitelre van szükséged, akkor most jó eséllyel indulhatsz érte. Egyéjszakás szerelmi kalandba is belebonyolódhatsz, ami felvillanyozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden simán megy a mai napon. Még akkor is rendben lesz minden, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. Jó alkalom nyílhat arra, hogy a korábban kialakult vitás kérdések végére pont kerüljön. Váratlan találkozás boldoggá tehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon erős lehet benned a vágy, hogy kifejezésre juttasd a szeretetedet azok iránt, akikhez kötődsz. Lépje a tettek mezejére, semmi sem állhat az utadba. Ha valakivel problémáid vannak, akkor most megtalálhatod a megoldást a gondokra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ámor nyíl a szíved közepébe fúródhat. Ha már szerelmes vagy, akkor sokkal fontosabbá válik a kedvesed, mint eddig bármikor. Képes vagy olyan dolgokra is érte, amelyről korábban úgy vélekedhettél: ez lehetetlen. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mértékletesség legyen a mai nap jelszava, a ehhez tartod magad, és nem viszel túlzásba semmi, jól érezheted magad a bőrödben. Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel olyan dolgokról beszélgethetsz, amelyek mindkettőtök számára fontosak lehetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Itt az ideje, hogy hangot adj mindannak, ami az elmúlt időben foglalkoztatott, illetve, amely eddig esetleg tabunak számított. Vidám és barátkozó kedvű lehetsz a mai napon, ennek hatására még olyanokkal is jól kijöhetsz, akikkel eddig mosolyszünetet tartottál.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden idegszáladdal a pénz megkeresésére és megtartására irányulhat. A következő hetekben egymást érhetik azok az események, amelyek a pénztárcádra gyakorolhatnak nagy hatást. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, amiért tegyél többet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A hallatlanul nagy terhek ellenére kellemes hangulatban lehetsz, de még ennek ellenére is hasznodra válhat egy kis pihenés, felüdülés, kávézás egy olyan személlyel, akivel korábban sokkal szorosabb volt a kapcsolatod, mint most. Pénzügyeid alakulása miatt ne aggódj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon a titkok játszhatnak központi szerepet az életedben. Ha neked van titkolnivalód, akkor arra nagyon vigyázz, mert egy óvatlan pillanatban minden napvilágra kerülhet, és roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló ez a nap a csapatmunkára, mert mások segítségére van szükséged ahhoz, hogy jó eredményt érj el. A szerelmi viszonyokban boldog pillanatokat élhetsz át. A baráti kapcsolatok terén vannak elintéznivalók.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden gördülékenyen megy, főleg a pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj a tettek mezejére. Előfordulhat, hogy olyan valaki iránt táplálhatsz romantikus érzelmeket, akiről eddig ezt elképzelhetetlennek tartottad.