Horoszkóp 2016. 10. 16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni embertársaidba. A megérzéseid is átlagon felül működnek, amelyre hallgatnod kellene, mert így elkerülheted a nehéz helyzeteket. Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor ez most nehezen megy, mert kevés kedvet érezhetsz hozzá.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megtörténhet, hogy érdeklődésed az okkult, misztikus, metafizikus témák iránt megnő. A pénzedre azonban jobban kellene vigyáznod, ha így teszel, akkor békében és nyugalomban telhet a mai nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fokozott érzékenység lehet rád jellemző a mai napon, ezért fordulhat elő, hogy amit korábban észre sem vettél, azon most könnyebben elsírhatod magad. Ennek tudatában próbáld meg nem mellre szívni mindazt, amit mások mondanak. Régi emlék elemi erővel törhet fel a lelkedből.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben a mai napon nem lesz központi témád a pénz, akkor nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, csemetédnek szüksége van a tanácsodra, a figyelmedre, és arra, hogy nehéz helyzetből megmutasd a kivezető utat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a lelked mélyéből a felszínre tör egy olyan régi emlék, amely miatt egykor könnyeket ejtettél. Ez az emlék nagymértékben befolyásolhatja a hangulatodat, azonban környezeteddel ezt ne éreztesd, mert elronthatod mások örömét.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Arra azért ügyelj, hogy ne hangozzanak el olyan mondatok, amelyek után már nem lehet ott folytatni, ahol abbahagytátok. Pénzügyek miatt ne idegeskedj, főleg, ha nem tudsz rajta változtatni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Egy rokonnal, közeli hozzátartozóval úgy összekülönbözhettek, hogy a haragszomrád hosszabb ideig eltarthat, emiatt lelkileg szenvedni fogsz. Ezért mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolni legalább tízig.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az egészséged megőrzése legyen most a legfontosabb az életedben. Valakit hazugságon kaphatsz, ne tedd a helyzetét még nehezebbé. Ha az ő szemével nézed a helyzetet, akkor meg tudsz neki bocsájtani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon dolgoznod kell, amely érthető módon nehezedre esik. Talán jobban vágyhatsz most a magányra, mint korábban bármikor. Szakíts időt arra, hogy el tudj vonulni. Egy kis meditálás a javadra válna.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elégedetlenséget érezhetsz az életed, az egzisztenciád miatt, de az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változások történnek, amelyek miatt tele vagy aggodalommal. Ha valakivel megosztod a problémád, máris könnyebbnek érezheted az életed.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Legszívesebben álmodozással töltenéd az egész napot, mintsem józan gondolkodással. Legjobb, ha ma nem foglalkozol kifogástalan logikát és okfejtést igénylő tennivalókkal. A kulturális program feldobottá tehet, ami a párkapcsolatodra lehet jó hatással.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a saját gondolkodásmódodat, így elkerülheted a feszültséget. Amennyiben beteg személy van a környezetedben, akkor a mai napon légy a segítségére, törődj vele többet.