Horoszkóp 2016. 10. 15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hiába van szombat, kevés az esélye annak, hogy csak a lábadat lógathatod. Meg kell fognod a munka végét, és olyan feladatot is muszáj lesz elvégezni, amelyhez egyáltalán nem érzel semmiféle kedvet. Kiváló a mai nap selejtezésre, a feleslegtől való megszabadulásra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érdemes lenne a mai napon a vendéglátó szerepébe bújni, és kipróbálni a konyhában egy új receptet, amivel elkápráztathatnád azokat, akiket vendégül látsz. Tölts több időt a szabadban, és folytass olyan tevékenységet, amivel testi és lelki energiaraktáraidat feltöltheted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napot azokkal töltenéd, akiket igazán szeretsz, ugyanis ezeknek a személyeknek a társaságában nagyon jól érezheted magad. Hatásukra egészen másként láthatod az életedet, a jövődet, mint eddig. Egy váratlan találkozás tarthat izgalomban.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan beszélgetést folytathatsz, amely izgalmas új gondolatokat ébreszthet benned. Még a legrégebbi barát vagy ismerős részéről is érhet meglepetés a mai napon téged. Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel szervezz közös programot.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Csinálj valami egészen mást, mint eddig. Lazíts, egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Olyan valakit is felhívhatnál, akivel régebb óta nem beszéltél, és aki nagyon fog örülni a jelentkezésednek. Kulturális program fantasztikus lesz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint korábban. Sok dolgot fogsz érdekesnek és izgalmasnak találni. Megérzéseid is átlagon felül működhetnek, és ami eddig megoldhatatlannak tűnt, arról kiderül az ellenkezője.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megbirkózz azokkal a régi keletű problémákkal, amelyeket eddig nem tudtál feldolgozni, vagy megoldani, ez pedig már önmagában jókedvre sarkallhat. Összefuthatsz egy régi ismerőssel.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami jó dolog, mert egész nap újabbnál újabb ötleteid támadhatnak. Most csak jegyezd le ezeket egy papírra, és majd máskor próbáld kidolgozni őket részletesen. Jobb lenne, ha a fontos döntéseket elnapolnád.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Eszmecsere ösztönzőleg hathat most rád, és igen izgalmasnak ígérkezik mindenféle kommunikáció. A barátokkal együtt töltött idő fantasztikus lesz. Ha még közös főzőcskézésbe is kezdtek, akkor tökéletesnek érezheted ezt a napot.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben dolgoznod kell, akkor a felettesed olyan dolgokkal állhat elő, amelytől még a hajszálaid is égnek állhatnak. Ne mondj ellent, még akkor sem, ha tudod, hogy amit szeretne, őrültség. Mosolyogj, bólogass, és kérj tőle tanácsot, hogyan csináld azt, amit elvár tőled.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki, ezért ne rohanj, ne kapkodj, és még a sárga jelzésen se hajts át. Olyan valakivel találkozhatsz, akinek az életstílusán megdöbbenhetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, ma az új információkat úgy szívja fel az agyad, mint szivacs a vizet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A különlegességek iránti vágyad erősebb az átlagosnál. Próbálj hát eljutni a lehetőségeid szerint valami igazán különleges, egyedi helyre. Mivel nyitott vagy mindenféle újdonságra, ezért a sors ma utadba sodorhat egy különc személyt.