Horoszkóp 2016. 10. 13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fékezned kellene magad másokkal szemben. Törekedj arra, hogy mindenkivel félreérthetetlen formában közöld gondolataid legjavát. Az is lehet, hogy a mai napon új barátra tehetsz szert. Egy régi, kényes témát újfajta megvilágításban láthatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Próbálj meg a mai napon kicsit tapintatosabban viselkedni, mert olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nagyon nem kellene. Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, mert megbírságolhatnak. A párkapcsolatokban kisebb vita alakulhat ki.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyek nemcsak elgondolkodtathat, hanem olyan tettekre ösztönözhet, amelyekkel jó hatást gyakorolhatsz a jövődre. Ha szülő vagy, csemetéd miatt büszkének, boldognak érezheted magad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kissé ingerlékenyebb vagy, illetve a harcias alakokat vonzhatod most magadhoz. Hasznodra válna az önvizsgálat, mert az elfojtott düh vagy frusztráció lehet mindennek az oka. Keresd meg, mi áll ennek a hátterében, és akkor valóban tovább léphetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A pénz a mai napon kámfort játszhat veled: az egyik pillanatban van, a másikban egyetlen szemhunyás alatt elillanhat. Ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor lépj a tettek mezejére, mert most sikert arathatsz az életnek ezen a területén. A testmozgást ne hanyagold.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon képessé válhatsz az átfogó szemléletmódra, és kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások nézeteivel szemben nagyobb türelmet kellene tanúsítanod és szervezőkészséged is ennek köszönhetően hatékonyabbá válhat. Vásárlásra jó a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon jobban megértheted önmagadat és tisztában lehetsz azzal, hogy mit akarsz. Felismerheted, hogy akkor viheted a legtöbbre, ha másokkal együttműködsz. Következésképpen üzleti ügyeid és megbeszéléseid ma bizonyára kedvezően alakulnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Törekedj olyan ismeretek megszerzésére, amelyek az Univerzum és a benne elfoglalt helyed jobb megértését szolgálják, mint például vallás, filozófia, idegen kultúrák. Az ezotéria háza táján is van mit keresned: felismerés pozitív hatást gyakorol a párkapcsolatodra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Most megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái egy egyetemes mintába. Ennek nyomán mélyebb önismeretre tehetsz szert és a kis világod is minden téren sokkal gazdagabbá válhat. Felbukkanhat valaki a múltból…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Mindenféle üzleti tranzakció, jogi ügyek vagy értékesebb vásárlások szempontjából kiváló ez a nap. Ráadásul olyan valakivel találkozhatsz, akinek a hatására változhat a gondolkodásos: amiről eddig negatív vélekedtél, az most pozitívvá válik.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt kissé nehezebbnek érezheted az életed. De az is lehet, hogy olyan változásra van kilátás, amely miatt át kell szervezned az életed. Murphy törvénye is erősen működik: ami el tud romlani, az el is fog.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Elméd tiszta és éles, optimizmusod határtalan, kis önfegyelemmel még a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitottá válhatsz új eszmék és információk iránt. Gondolatébresztő, illetve nem evilági témák tanulmányozására is kiváló a nap.