Horoszkóp 2016. 10. 12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jelentős szellemi energiákkal rendelkezel a mai napon, ennek köszönhetően ki tudod fejezni a gondolataidat. A rábeszélő képességed annyira jó, hogy talán még a homokot is el tudnád ma adni a sivatagban. Baleset– és sérülésveszélyes a nap, vigyázz magadra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz. Ez lehet az oka annak, hogy bármihez nyúlsz, az arannyá válik. A környezetedben van egy olyan személy, aki az idegeidre mehet. Próbáld meg visszafogni magad, mert személyében új ellenségre tehetsz szert.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek. Nagyon óvatosnak kell lenned, mert ha belül haragossá válsz, olyan agresszív lehetsz másokkal szemben, hogy szinte észre sem veszed. Új gyógyszer szedésének kezdésére jó a nap.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon, és kihívásként fogadhatsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerülsz. A sikered titka az erős önbizalmadban rejlik, amivel mindenkire jó hatást gyakorolhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted, vagy megvághatod magad. Ha van testvéred, akkor miatta tele lehet a lelked aggodalommal, és fogalmad sincs, hogy mit csinálj. A problémádat ne csak baráttal beszéld meg, hanem vele is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ingerlékennyé válhatsz, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrodból. Vagy nem is veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülsz állandóan össze? Mindkét esetben jót tenne egy kis önvizsgálat: vajon az, ami kibillent téged, a régóta elfojtott düh tünete?

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert lobbanékony viselkedésre hajlamosít. Figyelj jobban oda és legyél nagyon óvatos, különösen utazás vagy vezetés közben. Kerüld a veszélyes eszközöket, és a dühös embereket.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha nincs benned harag vagy rosszindulat, akkor minden könnyedén és gyorsan megy. A mai napon még olyan témák is felmerülhetnek, amelyek tabunak számítottak egészen mostanáig. Jót tenne testednek, lelkednek az intenzív mozgás!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vannak olyan barátságok, amelyek nem állják a mai nap próbáját, egy közeli ismerősöd ugyanis olyan ötlettel állhat elő, amelynek hatására megkérdőjelezheted, vajon az épelméjűek táborához tartozik-e? Egy közösségben te lehetsz a sztár.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni veled. Valójában azonban te keltesz tudattalanul ellenséges érzéseket másokban. Ha ezzel tisztában vagy, akkor az ellenőrzésed alatt tarthatsz helyzeteket és embereket egyaránt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nyilvánvalóan a mai nap nem a legalkalmasabb tárgyalások, fontosabb megbeszélések folytatására. Fékezd magad másokkal szemben, és törekedj arra, hogy béke honoljon a környezetedben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ragyogó a mai nap arra, hogy új dologba vágj bele, ami hallatlanul sikeressé fog tenni. Rokonnal a kapcsolatod erősebbé válik, ami azért jó, mert a következő időben olyan előnyöket élvezhetsz általa, amelyektől az életed könnyebbé válhat.