Horoszkóp 2016. 10. 10.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagy hatást gyakorolhatsz a környezetedre. Többen úgy gondolhatják, hogy jó lenne veled közelebbi kapcsolatba kerülni, mert a rád eső fényből így rájuk is vetülhetne valamennyi. A házasságokban, régi együttélésekben erősebben érezhetitek: a sors egymásnak teremtett benneteket.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy csapkodnak a hullámok a fejed fölött. Olyan sok munka szakadhat a nyakadba, hogy előfordulhat, te vagy a munkahelyeden az első, aki érkezik, és utolsó, aki távozik. Jobban meg tudod szervezni a hétköznapjaidat, és mindennek a végére tudsz járni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra, elsősorban ha szerelemről vagy a gyermekedről van szó. A legjobb az lenne, ha legalább elszámolnál hétig, mielőtt megszólalsz, így elkerülheted a kellemetlen helyzetet. Értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan esemény történhet, amely miatt felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. A közvetlen környezetedben van egy olyan személy, akinek a magatartása miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéred, így elkerülheted az embert próbáló helyzetet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben egészségügyi intézményben van dolgod, meg kell acéloznod az idegeidet, mert idegtépő helyzet alakulhat ki. A munkahelyeden is bonyolult helyzet jöhet létre. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. A párkapcsolatod jövője a te viselkedéseden múlik.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan váratlan kiadásra kerülhet sor, amely miatt talán még a lélegzeted is elakadhat. Az egészségedre jobban kellene vigyáznod. Ha betegség ledönt most a lábadról, akkor kíméld magad, pihenj, mert különben a gyógyulás hosszú időt vehet majd igénybe. Kedveseddel légy türelmesebb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még világosabb a számodra, hogy mi a fontos, mi a saját érdeked, mint most. Így aztán ennek megfelelően tudsz cselekedni, és valóban elérheted mindazt, amit szeretnél. A környezetedben valakinek a viselkedése miatt még a vérnyomásod a magasba emelkedhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, a mai napon Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Olyan találkozásban is részed lehet, amely jó hatást gyakorolhat a jövődre. Baráti kapcsolatért most neked kellene többet tenned. Ha szülő vagy, csemetéddel légy sokkal következetesebb.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Újra kopogtat a múlt: olyan valaki bukkanhat fel, aki egykor sokat jelentett neked, fontos szerepet játszhatott az életedben. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. Ezért koncentrálj, és ne hibázz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Felettesed magatartása miatt bizonytalanná válhatsz, hogy valóban a megfelelő helyen vagy-e. Ha a közelmúltban változtattál állást, akkor most felmerülhet a lehetősége annak, hogy tovább állj. Regenerációs készséged kiváló, ezért épülhetsz fel még komolyabb betegségből is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Külföldi utazás tervezgetésére kiváló ez a nap. Viszont ha utazol, akkor az összes létező biztosítást kösd meg, és vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládikát. Titkos ellenség manipulációjára fel kell készülnöd, mert talán meg kell védened miatta magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A pénzedre, az értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod, mert a mai napon ilyen jellegű veszteség érhet. A baráti kapcsolataid között vannak olyanok, amelyek nem állják ki a mostani próbatételeket. Ne hullass senkiért könnyet, mert nem érdemlik meg.