Horoszkóp 2016. 10. 09.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Annak ellenére, hogy vasárnap van, üzleti, szakmai vagy a munkáddal kapcsolatos dolgok kerülhetnek ma terítékre. Ösztönösen érezheted, mit és hogyan kellene tenned a munkahelyeden, amivel sikert-sikerre halmozhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ki akarsz szakadni a hétköznapi rutinból, ugyanakkor nem szívesen hagyod el megszokott környezetedet, illetve annak biztonságát. Nézz meg egy jó filmet, vagy vedd kézbe azt a könyvet, ami már jó ideje megvan, és amit mindig készültél elolvasni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan téma kerülhet terítékre a mai napon, amely bátran nevezhető kényesnek. Itt az ideje, hogy őszintén szembenézz a valósággal, mert csak így tudod meghozni azt a döntést, amelynek hatására végre ráléphetsz a saját utadra.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadra nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Ha ügyelsz rá, hogy mit teszel, mit mondasz, mi történik körülötted, olyasmit is észrevehetsz magadon, aminek általában nem vagy tudatában.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ne fojtsd el, ne palástold az érzéseidet. Mutasd ki őket! De ami a legfontosabb, hogy ne tetszelegj a mártír szerepében. Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel szervezz közös programot, mert számára most nagyon fontos lesz. Ha dolgozol, vágj a munkához jó képet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi életed kerülhet a mai napon fókuszba. Talán adhattok magatoknak még egy esélyt, de ennek csak akkor van értelme, ha tudsz változni, tudsz alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ha szülő vagy, gyermekeddel töltsd időd nagyobb részét.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családodhoz fűződő kapcsolatodat, vagy magadban meditálj belső működésedről, és viselkedési mintáidról. Rá fogsz jönni, hogyan és miként kell változtatni a viselkedéseden.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Több kommunikációs lehetőségre nyílik alkalom a mai napon, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. A reflexeid nem működnek a legjobban, ezért fontos, hogy ne rohanj, ne kapkodj, mert megsérülhetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon nagytakarítást tarthatsz, vagy olyan helyen kutakodhatsz, ahonnan régi dolgok kerülhetnek elő, amelyek miatt régi emlékek tolulhatnak fel a lelked legmélyéből. Kis háziállat boldoggá tehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az érzelmeidre hangolódva képes leszel érzelmi támogatást nyújtani mások számára. Amennyiben te magad vágyakozol erre, szintén megkaphatod, és boldognak érezheted magad. Ha nem kell dolgoznod, akkor ne foglalkozz a munkával, hanem lazíts.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érzelmileg fogékonyabbá válhatsz mások pillanatnyi lelkiállapotára és ez eredményesebbé tehet, ugyanis olyan gondolataid támadhatnak ennek hatására, amelyek a belső biztonságérzetedet jelentős mértékben növelni és erősíteni fogják.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az aprólékos, precíz munka ma nem fog lázba hozni, ezért ha egy mód van rá, a mai napon ne dolgozz, hanem lazíts. Egyik pillanatról a másikra döbbenhetsz rá egy régi ismerősöd viselkedésének mozgató rugójára. Amire rájöttél, oszd meg egy baráttal.