Horoszkóp 2016. 10. 08.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A kommunikáció jegyében zajlik a mai nap, amikor olyan személyekről és olyan témákról eshet szó, amely talán régebb óta foglalkoztat. Átadhatod valakinek a tapasztalataidat is. A régi párkapcsolatokban nagy lesz a harmónia.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindenféle új ötleted támadhat a mai napon, amivel például hatékonyabbá válhat a munkavégzésed. És az is nagyszerű, ha figyelembe veszed a munkatársaid, vagy a közeli hozzátartozóidnak az érzékenységét, és eszerint cselekszel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap kiváló arra, hogy aprólékos dolgokkal foglalkozz, sőt arra, is, hogy megbeszéld a problémáidat. Különösen, ha ezek munkatárssal vagy a munkáddal kapcsolatosak. Kiváló a mai nap otthoni nagytakarításra, vagy a konyhai sertepertélésre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az lenne az igazi, ha többet foglalkoznál az egészségeddel, és belekezdenél egy új, átfogó egészségmegőrző programba. A szerelmeddel is fantasztikus napot tölthetsz együtt. A régi párkapcsolatokban egy kényes téma kerülhet terítékre, és ami elhangzik, az boldoggá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hurcolkodásra, cipekedésre kerülhet sor. Vigyázz arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba, illetve ne erőltesd meg magad. Családi ügyek is foglalkoztathatnak, és végleges döntés születhet egy régi, talán kényes ügyben is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Észjárásod hirtelen felélénkülhet és igen aktívvá válhat. Mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező az idő. Viszont döntést ne hozz, mert túl gyorsan pereghetnek az események ahhoz, hogy most végleges elhatározás szülessen.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló az idő a nyílt kommunikációra és jobban ki is veszed belőle a részedet, mint általában. Nagyon fontos, hogy úgy fogalmazz, hogy mindenki értse, mit akarsz mondani. Így elkerülheted a csalódást, illetve a nyomában járó veszteséget.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hajlamossá válhatsz a mai napon mindent magadban tartani, pedig jobb lenne, ha őszintén kibeszélnéd a dolgokat, és kapcsolatban maradnál a valósággal. Közelebb kerülhetsz éned mélyebb rétegeihez, és jobban megérted, hogy mi, miért történik veled.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap olyan tevékenységek végzésére, amelyek pénzt, nem is kevés pénzt hoznak. A lényeg, hogy semmit ne vigyél túlzásba, mert ennek egészségügyi következményei lehetnek. Ha nem kapkodsz, akkor sikeres lehet egy megbeszélésed.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hatékonyan tudsz kommunikálni a mai napon, főleg azért, mert nem csapongsz ide-oda egyik témáról a másikra, és ezzel nem hozod zavarba a környezetedben élőket. Tudatosan törekedj a mai napon a lazításra, és próbálj meg kellemes dolgokra gondolni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Tárgyilagos szemléletmódod lehetővé teheti, hogy egy kicsit magadba mélyedj és önvizsgálatot tarts. Ha vendéget vársz, akkor ma megmutathatod, hogy milyen fantasztikus kreációkat tudsz alkotni a konyhában. Ha utazol, minden tökéletes lehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Most megvalósíthatod a terveidet és világossá teheted álláspontodat mások előtt. Csak ne felejtsd el meghallgatni az ő véleményüket is, sőt, az sem árt, ha figyelembe is veszed ezeket a tanácsokat. Tölts több időt a szabad levegőn, még akkor is, ha az idő nem napfényes.