Horoszkóp 2016. 10. 07.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, társad rokonsága miatt alakulhat ki feszült helyzet. Még az is lehet, hogy neked kell a párodat csitítanod, mert elkaphatja őt a harctéri idegesség, aminek hatására olyat tehet, amit később nagyon megbánhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kollégáid között vannak olyanok, akik kihúzhatják a mai napon nálad a gyufát. De az is lehet, hogy valakit el kell látnod, amitől egy idő után úgy érezheted, mintha a szolgálója lennél. Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne legyen témád a politika.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz elmerülni az ezotériában, de sajnos olyan valakivel kommunikálhatsz, aki inkább kóklernek nevezhető, és aki tévútra vihet. Ha lehet, akkor ezt a témát kerüld. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatod ügyek intézésének, de családtaggal is összerúghatod a port, sőt a szomszéddal is őrjítő helyzetbe keveredhetsz. Ha sikerül ebben az idegesítő szituációban megőrizni a hidegvéredet, akkor minden a terveid szerint alakulhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden történhetnek olyan helyzetek, amelyek miatt feszültté válhatsz, de az is lehet, hogy kétszer kell fáradnod, vagy tartozol az ördögnek egy úttal. Ha valakit orvoshoz kell kísérned, akkor járj a kedvében, mert már ez is gyógyító hatással bír.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, és ha még nem szakítottatok, akkor elérkezhet a pillanat, amikor az útjaitok szétválnak. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor, amin azért ne idegeskedj, mert úgy sem tudsz változtatni rajta.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy valaki megpróbál befolyásolni, és olyasmire rábeszélni, ami miatt később akár bajba is kerülhetsz. Ezért a mai napon ne hallgass senkire, csak a saját megérzéseidre. Nagyobb vásárlást el kéne halasztani, mert később kedvezőbbek lehetnek a körülmények.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A felettesed olyan dolgokat mond el, amelyeket titokban kellene tartanod, ha nem akarsz belőle bonyodalmat. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki érdekes információkkal szolgálhat – gondolkozz el rajtuk, bármennyire hihetetlennek tűnnek is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Meglehet, hogy baráti kapcsolat szűnik meg a pénz, az anyagiak miatt, de az is előfordulhat, hogy egy közösségben nem találod most a helyed. Teljesen mindegy, hogy ennek a társaságnak mennyi ideje vagy tagja. Kiváló a nap utazásra, nagyobb vásárlásra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában nehéz helyzet jöhet létre. Feletteseddel szemben próbálj meg higgadt maradni, még akkor is, amikor tudod, hogy neked van igazad. A munkahelyeden olyan hír is a füledbe juthat, amely miatt nyomban fel kell keresned a főnöködet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kedvez az idő a hosszabb utazásoknak. Ha külfölddel kapcsolatban vannak terveid, akkor azokat felül kellene vizsgálnod, mert a jelen helyzetben kiderülhet, hogy az egész halálra van ítélve. A munkahelyeden változások fognak bekövetkezni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden változásokra van kilátás, de ne izgulj, mert az olyan rabszolgáknak, mint amilyen te is vagy, biztos az állása. Ha külföldi utazást tervezgetsz, akkor olyan dologra jöhetsz rá, amely miatt még nagyobb kedvet érezhetsz az utazáshoz.