Horoszkóp 2016. 10. 06.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A titkok napja lehet ez a mai, amikor olyan információ birtokába kerülhetsz, hogy úgy érzed, világgá kellene kürtölnöd. Ne tedd, mert olyan pletyka alakulhat ki belőle, hogy rendkívül kellemetlen helyzetbe hozhatod vele saját magadat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal a kapcsolatod kiegyensúlyozott lehet a te viselkedésednek köszönhetően. Úgy tűnik, mintha neked sokkal fontosabb lenne a viszonyotok, és ezért nagyobb áldozatokat is képes vagy meghozni érte.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az egészségedre jobban kellene ügyelned. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kell acélozni az idegeidet, mert őrjítő helyzet jöhet létre. Valakinek a viselkedése miatt akár duplán fáradhatsz a mai napon. Ne mérgelődj, mert ezzel csak a saját energiáidat pazarolod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át, ha szerelmes vagy. Ha még nem talált el Ámor nyila, akkor a mai napon meglepetten tapasztalhatod, hogy valaki iránt egészen másként érzel most, mint korábban. Nyílt ellenséged ma nem tétlenkedik.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Bepillantást nyerhetsz fontosabb kapcsolataidba, és most nem elégszel meg a külcsínnel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A most kezdődő kapcsolatodra minden bizonnyal a heves érzelmek lehetnek a jellemzők. A munkádban meg fog mutatkozni ez a belső felfokozottság, amitől hatékonyabbá válhatsz. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy belebonyolódj egy olyan szerelmi kapcsolatba, amely a testiségre épül. Ebben a léleknek nem sok szava lesz, viszont a mindent elemésztő szexnek már igen. Kiváló a mai nap arra, hogy nagyobb vásárlást bonyolíts.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Szexuális izgalmi állapotba kerülhetsz és keresheted a kiutat a mindennapokból. Szerelembe eshetsz valakivel, meglévő kapcsolatod háta mögött. Érzelmeid igen intenzívek lehetnek, de ez a fellángolás nagyon gyorsan tovaszáll. Féltékenység érzését próbáld meg legyőzni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a mai napon a helyzetet. Ezeket az energiákat legjobb, ha célirányosan használod fel a partneredre való ráhangolódásra, mert így élvezheted a tűzijátékot, ami ezután következik.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden kapcsolatod hőfoka megnőhet a mai napon, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni a párkapcsolatodat is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kreativitásod és ihletettséged ma szárnyakat kaphat. Ülj el és hangolódj rá önmagadra. Hajlamossá válhatsz arra, hogy felkerüljön szemedre a rózsaszínű szemüveg. Így aztán nem lehet majd csodálkozni azon, hogy csalódást szenvedj el.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Váratlan fordulatok léphetnek fel kapcsolataidban. Az, hogy ezeket miként fogadod, a kapcsolat milyenségétől és saját rugalmasságodtól függ. A most kezdődő viszonyok különlegesek lesznek – ilyet eddig még sohasem éltél át.