Horoszkóp 2016. 10. 05.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Lehet, hogy a munkahelyeden elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, de az is megeshet, hogy valaki megpróbál megfúrni: vágyik a te állásodra, kenyérkeresetedre. Felettesedre hatást gyakorolhatsz, ezért légy vele őszinte, és élvezheted a bizalmát.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A környeztedben van egy olyan öntelt személy, akinek a viselkedése befolyásolja a kedélyállapotodat. Próbálj meg nem tudomást venni róla, mert ha belesétálsz abba a csapdába, amit neked állít, akkor talán még egészségi problémáid is kialakulhatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, megtörténhet, hogy felmerül benned a szakítás gondolata. De az is lehet, hogy egy régi szerető bukkanhat fel a színen, és neked csak a szép emlékek jutnak az eszedbe. Kedvez az idő új munka vállalásának.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Túláradó energiák annyira magabiztossá tehetnek, hogy értelmetlen kockázatokba is belemehetsz. Légy most duplán óvatos minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Közlekedés során kisebb-nagyobb kellemetlenség érhetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Energikusságod és saját képességeidbe vetett bizalmad a kockázatvállalásra sarkallhat és most számíthatsz is a sikerre, ha terveid vagy beruházásaid egyáltalán érnek valamit. Kedvez az idő új programok, új dolgok beindításának, mert Fortuna most veled van.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Pénzügyek dolgában a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán, ezért jól tennéd, ha semmire sem költenél. Így elkerülheted, hogy olyasmire adj ki, ami egyenlő a pénzkidobással. Ha szülő vagy, csemetéddel szemben légy elnézőbb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az a rengeteg energia, amit most magadban érzel meggondolatlanná, lobbanékonnyá hajlamosíthat, hacsak le nem dolgozod megfelelő módon. Vigyázz mindennel, ami a mai napon végzel. Valaki rád bízhatja a titkát, amit nagyon nehéz lesz megőrizni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy ellenállásba ütközhetsz. Ezért senkit sem okolhatsz, hiszen a saját hibádból, saját fellépésednek köszönheted. Önösséged erőteljesen megmutatkozhat, talán rámenősségeddel magadra haragíthatod a környezetedet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sok sikert érhetsz el a mai napon, nemcsak a munkában, hanem olyan tevékenységben is, amely esetleg a hobbi, vagy ami nem tartozik a pénzkereseti foglalatosságaidhoz. Egészségedre mindennél jobban kellene ma ügyelned.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Képes lehetsz a mai napon egyedülálló módon, szokatlan hévvel és nyomatékkal kifejezni valós lényegedet az alkotómunkádon keresztül. Szexuális vágyaid ma erősebbek lehetnek az átlagosnál, és olyan valaki iránt érezheted, aki iránt nem kellene…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Energiaszinted a mai napon annyira magas lehet, hogy ha nem találsz megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válhatsz embertársaid iránt. Az erők elfojtása egészségi problémát okozhat, ezért végezz kedvedre való fizikai tevékenységet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap annak, hogy belevágj egy újabb feladatba, amiért később elismerést zsebelhetsz be. Hasznos dolog lenne valamilyen fizikai tevékenységet végezni. Bár a semmittevés nem feltétlenül ártalmas, csak kárba veszne az erőd, amiből most sok van.