Horoszkóp 2016. 10. 04.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A régi párkapcsolatokban olyan változások következhetnek, amelyek miatt még szorosabbá válhat a viszonyotok. Valakiről a közvetlen környezetedben kiderülhet, hogy álnok. A magatartásán teljes mértékben ledöbbenhetsz, és meg is szakíthatod vele a viszonyodat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma alapos munkát végezhetsz, szervezetten, tervszerűen láthatod el a feladataidat, odafigyelsz a részletekre. Valószínűleg semmit nem kell majd utólag átgondolnod, illetve átdolgoznod. A párkapcsolatokban a béke a te magatartásodon múlik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden olyan tanulmány vagy feladat szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra is, hogy a terveidet felülvizsgáld, mert rájöhetsz, hogyan és min kell változtatnod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Elméd rendezetten működhet, jól tudsz összpontosítani. Összefogott, óvatos lehetsz és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában Most a konkrétumok érdekelhetnek, nem pedig a filozofálgatás. Pénzedre jobban vigyázz!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Itt a ragyogó alkalom, hogy szemügyre vedd életedet, terveidet, családodat, foglalkozásodat, környezetedet vagy bármit, hogy lásd mi az, ami működik, mi az, ami nem. Eközben rengeteget tanulhatsz saját magadról is. Beteg személynek légy a segítségére.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ez egyike azon napoknak, amikor legszívesebben meglógnál munkahelyedről. Úgy érezheted, agyonnyom a munka és a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amihez igazán kedved lenne. Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha képes leszel belátni, hogy nem feltétlenül a kedvesed, vagy a környezetedben élők azok, akik téged korlátoznak, akkor szinte minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Ha belátod, hogy mindenki maga teremti mag saját valóságát, az életed könnyebbé válhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Újra és újra ellenőrizned kellene a veled szemben támasztott követelményeket, illetve az erről alkotott előítéleteidet, ha így teszel, nem lesz okod panaszra. A munkahelyeden nyugtalanító hírek kelhetnek szárnyra. Ne izgulj, neked biztos a helyed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az energiaszinted a padlóra kerülhet. Talán úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Tekintsd át újra saját választásodat, vállalásaidat, lehet, hogy nem is kell megtenned mindazt, amit szerinted elvárnak tőled.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Próbálj meg segítséget kérni, nem kell megszakadnod, nem kell mindent egyedül végezned. Ha párkapcsolatról van szó, dilemmába kerülhetsz, mert nem tudod, hogy mennyit adj magadból a másiknak. Kérdezd meg, és a válasz szerint cselekedj.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítani, mert a bizonytalanság lehet úrrá rajta. Ha úgy érzed, hogy valaki megpróbál korlátozni, akkor mérgelődés helyett beszélj vele őszintén. Az eredménnyel elégedett lehetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Téves fogalmaid lehetnek arról, amit „tenned kell”. Saját választásaid vagy hibás nézeteid lehetnek a korlátaid. A problémák ma rávilágítanak, hová kell energiáidat koncentrálni, hogy több eredményes légy, és nagyobb önbizalomra tegyél szert.