Horoszkóp 2016. 10. 03.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet az összhang, kölcsönös elfogadás lehet a jellemző a viszonyotokra. A környezetedben is több az olyan ember, aki rendkívül vonzónak talál, és szeretne meghódítani…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szerencsésnek érezheted magad, ha munkáról van szó. Ha nincs állásod, olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt még azok is irigykedhetnek rád, akikkel a kapcsolatod harmonikus és kiegyensúlyozott volt. Beteg személlyel törődj többet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt büszkeséget érezhetsz. A munkában nehéz helyzet alakulhat ki, de nincs olyan gond, amin ne tudnál felülkerekedni, megoldani.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Illetve szomszéddal, testvérrel szemben úgy alakulhatnak az ügyeid, ahogyan azt szeretnéd. Érdemes lenne felkeresnie a fogorvost akkor is, ha most nincs problémád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Bármihez adhatod a neved, mert az hallatlanul sikeres lesz. A most kötött szerződések, a most bonyolított tárgyalások is fantasztikus eredményt hozhatnak. Az értékesebb vásárlásokat is most kellene bonyolítani. Egy találkozás felvillanyozhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Most minden az anyagiakról szól, és minden okod meg lehet az örömre, hiszen a pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. Érdemes új vállalkozásba kezdeni, vagy munkahelyet változtatni, mert anyagilag fantasztikus helyzetbe kerülhetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az élet több területén érhetsz el sikereket. A megélhetésben olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. Kedvez az idő megbeszélésnek, randevúnak, utazásnak, olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt örömöt érezhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan információ morzsák juthatnak a birtokodba, amin elgondolkodva komoly, a jövőddel kapcsolatos megállapításokra juthatsz. Beszéld meg mindazt, amit gondolsz, egy közeli ismerősöddel.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy egy baráti kapcsolatban úgy alakul minden, ahogyan szeretnéd, dee az is megtörténhet, hogy egy közösség – amelynek a tagja vagy – úgy gondolhatja, nélkülözhetetlen vagy. Munkahelyeden történhetnek változások, amelyhez alkalmazkodnod kell.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan hosszú távú változások történhetnek az életedben, amelyek miatt talán még a világnézeted is megváltozhat. De az is lehet, hogy a felettesed magatartása miatt alakulhat át a véleményed bizonyos dolgokról. Új lehetőség is adódhat, amit fontolóra kellene venned.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ami eddig biztos volt, az most bizonytalanná válhat, de az is előfordulhat, hogy új lehetőséged sodorhat az utadba az élet, amelyet meg kell ragadni, mert a későbbi sikereidnek ez a záloga. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha egészségi problémád van, akkor ne halogasd az orvos felkeresését. Ha már a gyógyulás útjára léptél, akkor légy kitartó és következetes, így elkerülheted, hogy visszaess. A nagyobb vásárlások bonyolítására kiváló ez a mai nap.