Horoszkóp 2016. 10. 02.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Meglehet, hogy valakivel a politika miatt konfliktusba kerülsz. Pedig nem ér az egész annyit, hogy ezért összevessz miatta egy ismerősöddel. De az is lehet, hogy valakinek a rámenős viselkedése húzhatja ki a gyufát, és olyan stílusban fogod őt kiosztani, hogy nem ismersz önmagadra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fokozott magabiztosságod és energikusságod révén most igen sokra viheted – bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Ragadd csak bátran magadhoz a kezdeményezést és tegyél eleget a feladataidnak. Lehet, hogy valaki kikéri és megfogadja a tanácsodat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Már csak az hiányzik, hogy politikai jellegű vitára ragadtasd magad. Mert ennek hatására olyan súlyos lehet az ellentét, hogy a későbbiekben, egy kapcsolatod is megszakadhat miatta. Ha szerelemről van szó, ne legyél túlságosan rámenős.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remek a mai nap a kedveseddel való közös programra, időtöltésre, mert az átélt élmények hatására szorosabbá válhat a kapcsolatotok. Kiváló az idő kulturális eseményre is, mert ez most lelkileg és szellemileg is feltöltheti a lemerülő energiaraktáraidat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rokonokkal, közeli hozzátartozókkal olyan kapcsolatba kerülhetsz, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Amennyiben szülő vagy, gyermeked kérésnek engedj, tedd azt, amit őt szeretne. Ha hibázik, most ne büntesd őt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden gondolatod a munka és a megélhetés körül forog, mindez nem véletlen, olyan helyzet alakulhat ki, amely elbizonytalaníthat. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, és elvállalni egy másodállást, így nem ér váratlanul, ha a jelenlegi fizetésképtelenné válik.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma a szemétből is aranyat tudsz varázsolni. Sokan járhatnak a csodájára képességednek, de nem mindenki lesz elragadtatva a sikeredtől. Ha a magánéleteden változtatni szeretnél, ma kezdj neki.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Varázslatos lehet ez a mai nap, amikor örömödben szinte magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Ezen az érzésen az sem tud változtatni, hogy a fülecskédbe juthat egy olyan információ, amely nem nevezhető sem vidámnak, sem örömtelinek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy a mai nap óvatosabb, mert minden esély meg van arra, hogy háztartási balesetet szenvedj el. Fontos lenne az arany középútnak a megteremtése, például ne vidd túlzásba se a testmozgást, se a falatozást. Valaki szeretettel közelít feléd, amit viszonozz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap arra, hogy megtervezd a jövődet, pénzügyi téren is. Amennyiben valamilyen fesztiválon vagy nagyobb megmozduláson veszel részt, remekül érezheted magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Sok energiával rendelkezel a mai napon, ezért képes leszel mindent megvalósítani, különösen, ha hagynak téged önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzületeidet, így fantasztikus eredményeket. Kiváló a nap régi filmek nézésére.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, nem csak elérheted másoknál mindazt, amit szeretnél, hanem meg is győzheted őket elképzeléseidnek kiválóságáról. Így ők önként teszik majd azt, amit te szeretnél.