Horoszkóp 2016. 09. 30.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy megszáll az ihlet! Magad elé képzelhetsz egy másik valóságot, amit művészi módon tudsz előadni. Hirtelen, egyik pillanatról a másikra rájöhetsz egy izgalmas összefüggésre, amelynek a közeli jövőben a hasznát veheted.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hiába jellemző rád, hogy két lábbal, szilárdan állsz a földön, a mai napon realitás érzéked meglehetősen hiányos. Fontos pénzügyei döntéssel jobb, ha megvárod a jövő hetet. A munkahelyeden valakinek a kedvessége miatt a kedélyállapotod pompás lehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha nincs munkád, vagy a munkahelyeden úgy érzed, háttérbe szorulsz, akkor a mai napon kellene nyomulnod, mert olyan lehetőséget csíphetsz meg, hogy még a legjobb barátod vagy rokonod is irigykedhet emiatt rád. Ha szülő vagy, csemetéddel többet kell foglalkoznod ma.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatok miatt varázslatosnak érezheted az életed. Ha most bonyolódsz bele érzelmi viszonyba, akkor olyan boldognak és elégedettnek érezheted magad, mint eddig talán még sohasem. A vállalkozásokban pozitív változásokra van kilátás.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érzelmeid igen intenzívek a mai napon. Szerelembe eshetsz olyan valakivel, aki a tenyerén fog hordozni. Ha már benne vagy egy ilyen kapcsolatban, akkor ez a viszony most elmélyülhet. Ha szülő vagy, gyermeked miatt át kell szervezni a napodat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle kapcsolatodnak az érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem mindig kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints különböző kapcsolataidnak, mert ezek hatására a kiegyensúlyozottá válhat az életed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Te is pontosan tudod, hogy változtatni kell az életeden, ezért ne állj ellent az átalakulásnak, hanem inkább siess elébe. Mindez nemcsak a kapcsolataidra vonatkozik, hanem a feladataidra is, amelyek között vannak olyanok, amelyeket akkor is el kell végezned, ha nincs hozzá kedved.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelmi érzéseid és szexuális étvágyad a mai napon megnőhet, és nemcsak ezt, hanem az érzelmeidet is könnyedén ki tudod fejezni. A meglévő kapcsolataidnak új mélységei tárulhatnak fel előtted. Az új viszonyokban a szenvedély szinte elemészt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A meglévő kapcsolatod háta mögött szerelembe eshetsz valakivel. Érzelmeid rendkívül intenzívek, és amilyen gyorsan jön a szerelem, ugyanolyan gyorsan is megy. Külföldi utazás emlékeit ma megoszthatod valakivel.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A baráti kapcsolatok kerülnek figyelmednek a fókuszába a mai napon. Még az is lehet, hogy egyszerűen képtelen vagy elfogadni azt, amit egy jó ismerős mond, és ez akár véget is vethet a viszonyotoknak. Utazáskor kisebb bosszúság érhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Próbáld meg a mai napon az emlékezetedbe vésni, hogy mindannyian emberek vagyunk, tele hibával. Nem kellene idealizálnod egy kapcsolatot, mert így csak így kerülheted el a csalódást. Ha úgy érzed, többet adsz egy viszonyban, mint amennyit kapsz, akkor ezt tedd szóvá.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A most kezdődő, romantikus kapcsolat csodálatosnak ígérkezhet, de tartsd nyitva a szemed és ne kötelezd el magad azonnal. A mai napon ugyanis fennállhat a szándékos vagy vétlen megtévesztésnek a lehetősége, amit nehezebben tudsz majd kiheverni.