Horoszkóp 2016. 09. 29.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Belebonyolódhatsz egy titkos kalandba, de az is megtörténhet, hogy egy korábbi, titokban tartott kedvesed bukkan fel a színen, és hirtelen furcsa érzések uralkodhatnak el rajtad. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szingli vagy, most a sors egy olyan személlyel hozhat össze, akivel tényleg azonos hullámhosszon vagytok. Utálatos személlyel ne törődj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkádban történhetnek olyan dolgok, amelyet talán el sem mersz hinni. Boldognak és szerencsésnek érezheted magad, mert végre egy régi álmod is valóra válhat: feletteseddel olyan kedves lesz, hogy el sem mered hinni, ez veled esik meg.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remekül meg tudod szervezni az életedet, és mindenre jut időd és energiád, amit csak szeretnél. Amennyiben vizsgázol, vagy állásinterjúra mész, nem kell aggodalmaskodnod, mert az életnek ezen a területén is sikert sikerre halmozhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Régi ismerőssel találkozhatsz, de az is lehet, hogy olyan dolgokat juthatnak el a fülecskédbe, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. Ha belemész egy egyéjszakás szerelmi kalandba, akkor fantasztikus pillanatokat élhetsz át, de folytatásba ne reménykedj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nem kedvez a mai nap pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. Olyan esemény történhet meg veled, amely túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen, ezért nem szabad semmire igent mondani arra, ami a könnyű pénzszerzésről szól.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha pénzről, vagy értékes tárgyakról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Egyszerűen tudod, hogyan kell pénzt csinálni, illetve a bevételeidet növelni. Érdemes a mai napon a nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert jutányos áron juthatsz több mindenhez.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Azon veheted észre magad, hogy álmodozással töltöd a mai napot. Ne izgasd magad, ha nem tudod mindazt megcsinálni, amit terveztél, néha mindenkinek szükséged van arra, hogy feltöltődjön álomországban! Nagyobb vásárlást inkább holnap bonyolíts.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon felkerül szemedre a rózsaszínű szemüveg, sőt annyira romantikus hangulatban lehetsz, hogy talán a föld felett fogsz járni egy-két lépéssel. Úgy érezheted valakivel, akit szeretsz, lelkileg eggyé váltok.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy barát révén ismered meg azt a személyt, akit meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve csupán. De az is lehet, hogy ma könnyebben rá tudsz hangolódni mások igényeire, és nem esik nehezedre segíteni, támogatni valakit.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal hozhat össze a mai napon. De az is lehet, hogy új szerelem bukkan fel az életedben, amely ösztönzőleg hat rád, és amely nem lesz hosszú életű. Ezért élvezz minden vele töltött percet, ami boldoggá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Attól, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess belé. Ezért tartózkodj mindenféle jónak mondott lehetőségtől, mert ugyan most nem látszik, de később nagyobb veszteséget könyvelhetsz el miatta.