Horoszkóp 2016. 09. 28.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Szakmai sikerekben lehet részed, ahogy egész életed kiszélesedik, kitágul. Csak közben ne hanyagold el személyes kapcsolataidat sem. A barátaid között van az a személy, akinek a magatartása miatt feszült lehetsz, próbáld az ő szemével látni a világot, és minden rendben lesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fizikailag és szellemileg is nagyon ellenálló vagy, nincs olyan betegség, ami most le tudna gyűrni. Az egyetlen dolog, hogy ilyekor hajlamos lehetsz felszedni egy kis súlyfelesleget, ezért nagyon fontos, hogy mértékletes legyél a falatozás során.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kapcsolataid nagyon kellemes alakulhatnak a mai napon, több új ismeretségre is szert tehetsz. Pozitív rezgéseidet, és kisugárzásodat viszonozni fogják azok, akikkel találkozol. Vigyázz azonban, hogy ne építs légvárakat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan események történhetnek a mai napon, amelyeknek hatására fejlődhetsz, és amelyeknek hála új tapasztalatokra tehetsz szert. Optimistának és magabiztosnak érezheted magad. Pozitív hozzáállásodat a világ is visszatükrözi, ezért érezheted jól magad a bőrödben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ügyelj nagyon arra a mai napon, hogy ne viselkedj másokkal túlságosan fölényesen. Ha mértékletes tudsz maradni, akkor életednek nagyon pozitív időszakát élheted, amelyben hallatlanul nagy eredményt érhetsz el. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle kapcsolatod, akár régi, akár új, akár közeli, akár lazább, most haszonnal kecsegtethet. A másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat válthat ki a környezetedben élőkkel szemben, emiatt jól érezheted magadat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha nem utazol, akkor is találkozhatsz olyan valakivel, aki érdekes és különleges, és aki olyan hatással lehet rád, hogy talán még a világnézeted is átalakulhat miatta. Kiváló a mai nap vásárolás bonyolítására, orvosi vizsgálatra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Égsz a tanulási vágytól, ami jó hír, mert ez a nap kiváló alkalom arra, hogy jelentkezz valamilyen tanfolyamra, vagy újra beülj az iskolapadba. A most kezdődő szerelmi kapcsolatok fantasztikusak lehetnek, ami miatt határtalanul boldognak érezheted magad.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Készen állhatsz a szellemi-lelki fejődésre, a tudatod tágítására. A kapcsolataidnak a katalizátorává válhatsz, de az is lehet, hogy olyan új ismeretség tűnik fel a színen, aki segítségedre lehet. Egy társaságban vezető szerephez juthatsz, csak ne vigyél semmit túlzásba.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap szerződéskötésre, vagy bármilyen társulás létrehozására. Amennyiben jogi problémád van, akkor ekörül járhatnak a gondolataid. Kolléga magatartása miatt ne idegeskedj, fogadd el őt olyannak, amilyen.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal szemben legyél kedvesebb, mert rengeteg problémája adódhat. Ha türelemre inted magad, a kapcsolatotok megerősödhet, és így kiállhatja az idő próbáját. Ha szülő vagy, acélozd meg az idegeidet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nem értél meg el a siker tetőfokára, de jó irányban haladsz. Amennyiben ingatlannal kapcsolatos ügyeket kell intézned, akkor kiváló ez a nap erre, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ha tanulmányokat folytatsz, ma a memóriád fantasztikusan működik.