Horoszkóp 2016. 09. 25.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma nyugodt, békés és csendes lehetsz, ami a kapcsolataidban is visszatükröződhet. Érzelmeid és az értelmed egyensúlyba kerülhetnek. Tekints vissza a mögötted hagyott zűrős, feszültséggel terhes időszakra, ami hozzájárult, hogy jobban megismerd önmagad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon elsimíthatsz mindenféle feszültséget. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagad és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíts önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat a számodra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben a mai nap a mérlegelés jegyében telik, akkor ez a lehető legjobbkor történhet. Ugyanis a magánéleteddel kapcsolatban olyan felismerésre tehetsz szert, amely a későbbi sikereidnek lehet az alapja. Tölts több időt a szeretteiddel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mindenfajta kommunikációra kedvező ez a nap, beleértve az adásvételt, a tárgyalásokat, a munkával, üzlettel kapcsolatos tranzakciókat is. Jól és pontosan ki tudod fejezni magad. Ha valakivel el akarsz fogadtatni valamit, akkor ezt most tedd.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nagyon jó nap ez a mai arra, hogy leülj önmagaddal szemben és szemügyre vedd a reményeidet, a vágyaidat, a céljaidat és azt, hogy meddig jutottál erőfeszítéseiddel megvalósításuk érdekében. Kiváló a nap utazásra, kedveseddel kettesben eltöltött időre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden irányból záporozhatnak feléd az információk, és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, hogy kihalld, illetve kiolvasd mindazt, ami a sorok között bújik meg. Kiváló vendéglátó lehetsz ma.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szinte végeláthatatlan eszmecserékkel telhet a mai nap, de legjobb lenne, ha te a hallgatóság szerepét játszanád el. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni belőle. Ha nem tudsz hallgatni, akkor minden esély meg lesz arra, hogy konfliktusba keveredj másokkal.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Szíved minden vágya a harmónia. Kedvedet lelheted műalkotásokban, egyéb kulturális eseményekben, illetve kiváló az idő otthonod csinosítására is. Ma hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz, amelyeket hatékonyan fel tudsz használni, és ez boldoggá tehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy a társkapcsolati problémákat megbeszéld, mert még a legbonyolultabb ügy is megbeszélésére, tisztázásra kerülhet. Ez jó hatást gyakorol a viszonyaidra. Olyan hírt hallhatsz, hogy még az állad is leeshet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az energiaszinted a mai napon magas, ennek is köszönhető, hogy rengeteg munkát el tudsz végezni, különösen, ha valamilyen fizikai tevékenységről, vagy csapatmunkáról van szó. Jól együtt tudsz működni másokkal. Sőt, irányítani tudsz másokat!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon többet kellene törődnöd az egészségeddel, azzal, hogy jól érezd magad a bőrödben. Amennyiben szülő vagy, csemetédre ma nagyobb figyelmet kellene fordítanod, így megakadályozhatod, hogy olyasmit tegyen, amivel árthat önmagának.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Pozitív hozzáállásodnak és együttműködési készségednek köszönhetően remek kapcsolatot ápolhatsz a mai napon olyan emberekkel, akikkel talán korábban nem voltál közös nevezőn bizonyos kérdésekben. Használd ki a lehetőséget!