Horoszkóp 2016. 09. 24.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Megtörténhet, hogy a mai napon önző módon viselkedsz, de ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod, mert senki sem fogja az érdekeidet képviselni. Ezért csak bátran nyomulj, és szerezd meg azt, amiről úgy gondolod, szükséged lehet rá.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Tele vagy életerővel, tetterővel, életörömmel. Százszázalékosan önmagad vagy, nincs hangulatod a taktikázásra. Mivel tapintatos vagy, olyan valakivel ápolhatsz nagyon jó kapcsolatot, akinek ismeretségei a hasznodra lehetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon barátkozó hangulatban lehetsz, és mindent megtehetsz azért, hogy a középpontba kerülj. Elismerésre vágyakozhatsz, amelyet a családtagoktól és a barátoktól is megkaphatsz. Ne félj kimutatni, hogy milyen nagy szükséged van rájuk.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha egy mód van rá, tedd félre a mai napon a munkát. Persze, ha ebben örömödet leled, akkor csak foglalkozz a feladatokkal. A könnyedség lehet rád a mai napon a jellemző, ez pedig az emberi kapcsolataidat is boldoggá és eredményessé teheti.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jól érezheted a mai napon magad a bőrödben. Érdemes bármilyen ügyben tanácsot kérni, mert olyat kaphatsz, amit ha megfogadsz, akkor nagyon jól járhatsz. Kiváló a mai nap utazásra, vásárlásra, olyan emberekkel való találkozásra, akik sokat jelentenek neked.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Magabiztosnak és nyugodtnak érezheted magad a mai napon. Ha dolgoznod kell, akkor olyan esemény történhet veled, amely pozitív hatást gyakorolhat a jövődre. Ne felejts el megdicsérni valakit, mert ezzel boldoggá teheted őt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon a vacillálásoddal az őrület határára juttathatsz valakit. Próbálj meg határozottabban viselkedni, és amiről úgy gondolod, jó, azt tartsd szem előtt, és ennek megfelelően cselekedj. A mai napot töltsd családod tagjaival, akik feltölthetik energiaraktáraidat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nagyszerű a mai nap arra, hogy kifejtsd a nézeteidet különböző témákban, de még fontosabb, hogy hallgasd meg a többieket is. Szedd rendbe a gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Mivel ma fáradhatatlan vagy, olyasmit is el tudsz végezni, amit eddig hanyagoltál.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Életritmusod a mai napon felpezsdülhet, és többet mozgolódhatsz az ismerőseid között. Valószínűleg nem lesz időd pihenni és kiélvezni egy igazi kikapcsolódást jelentő dolgot, tevékenységet. Baráti találkozó fantasztikusan sikerülhet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ez a nap elmélkedésre, önértékelésre kiváló, főleg akkor, ha minderre védett, családi környezetben kerül sor. Olyan dolgokra jöhetsz rá, amelyek hatására könnyebben meg tudsz oldani kényesnek is nevezhető problémát. Randevú pompás lesz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A szokásosnál többet foglalkozhatsz a mai napon pénzügyi kérdésekkel, főleg a közösen kezelt pénzügyek hozhatnak lázba. Ha utazol, minden szerencsésen alakul, nagyon jól sikerül. Kiváló a nap baráti kapcsolatok ápolására. Valakiért neked kell többet tenned.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Úgy tűnhet, mintha valaki ellened dolgozna. Bárhogy is legyen, mások lépései arra késztethetnek, hogy bebizonyítsd, helyesen gondolkoztál, cselekedtél. Kiváló ez a nap testmozgásra, illetve olyan eseményen való részvételre, amely kultúrával kapcsolatos.