Horoszkóp

Horoszkóp 2016. 02. 15.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló ez a nap pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. A munkádban olyan lehetőség adódik, amelytől nagyon boldog lehetsz. Ha már korábban elhatároztad, hogy változtatni kívánsz az életeden, eljött a pillanat, hogy a tettek mezejére lépj.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Használd ki a mai napot, hiszen remekül tudod érvényesíteni akaratodat és elérni, amit szeretnél. A szerelmi életed is felpezsdülhet, olyan dolgokat beszélhetsz meg a kedveseddel, amelyeket egy ideje halogatsz. A most induló szerelmi kapcsolatokban mély szerelmet és nagy szenvedélyt élhetsz át.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A megérzéseid átlagon felül működnek, hallgass rájuk, még akkor is, ha minden jel éppen az ellenkezőjére mutatna. Ha egészségügyi problémád van, akkor ennek a végére pontot tehetsz. Ha vizsgázol, felvételizel, tanulmányokat folytatsz, akkor új információkra tehetsz szert, amely pozitív irányban befolyásolhat.

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon olyan témák megbeszélésére is sort keríthetsz, amely egy ideje már foglalkoztat. Bármihez adhatod ma a neved, az sikerre van ítélve. A régi párkapcsolatokban a partnered gyengéd érzései boldoggá tesznek, és ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az életedet kereknek érezd.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ingatlan miatt kissé feszültebb vagy. Ha mesteremberekkel, vagy bankkal, biztosítással van dolgod, nagyon figyelj oda, mit közölnek veled, így elkerülheted a félreértéseket. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Párkapcsolatod alakulása attól függ, mennyire vagy toleráns.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Összességében jó napod lesz, amikor az ügyeid alakulása miatt szerencsésnek érezheted magad. Új távlatok is nyílhatnak előtted, egészen más szemmel fogsz tekinteni a világra. A munkahelyeden azonban feszült helyzet jöhet létre, egy kollégáddal képtelenség kommunikálni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha szülő vagy, gyermeked miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod. A szerelmi kapcsolatokban is felütheti fejét a bizonytalanság, amelynek elsősorban anyagi okai lehetnek. Ha nem engeded, hogy a pénz beleszóljon a kapcsolatodba, akkor a felhők felett járhatsz a boldogságtól. Felettesed nyitott az ötleteidre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A régi párkapcsolatokra – amelyben gyermek is van – a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Szinte nincs olyan téma, amelyet ne tudnátok megbeszélni. Rokonnal azonban vitára kerülhet sor, illetve ingatlannal kapcsolatos ügyben kevés az esélye annak, hogy közös nevezőn legyél másokkal. Felettesed új ötleteket vár tőled.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy türelmes, hiszen szerelem lehet a jutalmad. Ha szeretnéd a kapcsolatodat új kerékvágásba terelni, akkor légy engedékeny. Pénz dolgában a helyzet magaslatán állhatsz: lesz mit aprítani a tejbe. Nagyobb értékű vásárlást el kellene halasztani.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Felbukkanhat valaki a múltadból, aminek egyáltalán nem fogsz örülni. Különösen akkor, ha a mostani kedveseddel vagy, aki kínos keresztkérdéseket tehet fel neked. Ha a szinglik táborához tartozol, rövidesen összejöhetsz egy olyan személlyel, akibe fülig beleszerethetsz. A pénzedre jobban kellene vigyáznod.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, gyermeked olyan eredményt érhet el, olyan teljesítményt nyújthat, amely miatt nagyon boldog leszel. Ha még nem vagy szerelmes, hamarosan egy nagyon különleges személlyel találkozhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, társad hangulatát befolyásolja az egzisztenciális probléma.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha külföldre utazol, a tervezettnél több pénzt vigyél magaddal. Ha külföldön vállalsz állást, fel kell készülnöd most még nem látható kiadásokra, amely negatívan befolyásolja a későbbiekben az anyagi helyzetedet. A párkapcsolatodat nehézzé teheti a kedvesed elégedetlensége.