Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Ha anyagiakról van szó, szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat. Lehet, hogy nem kapja meg azt az összeget, amiről úgy gondolhatja, hogy megilletné önt. Ugyanakkor remekül tud gazdálkodni a rendelkezésre álló pénzből. A házasságokban, régi együttélésekben soha nem volt fontosabb, hogy világosan fejezzék ki magukat, különben a félreértés miatt veszekedés alakulhat ki. Külföldi utazás jól sikerülhet.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

A kommunikáció most nem az erőssége, főleg, ha pénzről van szó. Könnyen félreérthetik önt, ezért fokozottan oda kell figyelnie a mondandójára. Olyan hirtelen változás is bekövetkezhet az életében, amely előtt meglepetten állhat. A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység. Ám a kibékülés olyan édes lehet, mint a méz, ezután a kapcsolatuk megerősödhet.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Az életnek ezen a területén olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyet a legmerészebb álmában sem látott. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert meglophatják, vagy más módon érheti kár. A házasságokban, régi együttélésekben a társával szorosabbá válhat a kapcsolata. Aki ráadásul igent mondhat olyasvalamire, amit korábban elutasított.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Az ismerősei között akadhat több olyan személy, aki tolja az ön szekerét, és lehetnek olyanok is, akiknek az irigysége előtt értetlenül áll. A házasságokban, régi együttélésekben a társa előállhat valamivel, ami jó hatást gyakorolhat az életükre. Ha ön szülő, gyermekének most megtaníthatja, hogyan kell bánni a pénzzel. Akivel most hozza össze a sors, azzal átélheti a legmélyebb szenvedélyt.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Olyan esemény történhet a nagyvilágban, amely nagyon meglepheti. A házasságokban, régi együttélésekben a társának szüksége van az ön támogatására, különösen akkor, ha a párja változtatni szeretne az életén. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos tervnek, ha most utazik, pompásan érezheti magát. Felettese rossz passzban lehet, munkahelyén nehéz helyzet jöhet létre.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Most kellene a munkahelyén lebonyolítania azokat a beszélgetéseket, amelyek egy ideje foglalkoztatják önt. Egy kollégájával remekül kijöhetnek, és arra is lehetőséget kínál a sors, hogy olyan munkát vállaljon, amelyben megtalálhatja a számítását. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, ha műtétre kerülne sor, jó időben lehet jó kezekben. Felettesével azonban nehezebben tud kijönni.

BAK (december 22. – január 20.) 

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására nagy felismerésre tehet szert, és ez a kapcsolatukra jó hatást gyakorolhat. Ha most köti össze a kedvesével az életét, ezt a lehető legjobbkor teszi. Ha ön szülő, a gyermekének szüksége lehet az ön biztató szavaira. Felettesének rengeteg a gondja, ezért ha önnek bármilyen problémája adódna, annak az előadásával még várjon egy hetet.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

A házasságokban, régi együttélésekben az ön stílusa, mondandója miatt válhat feszültté a társa. De az is lehet, hogy saját életében történnek olyan változások, amelyek ingerültté teszik önt, és ezt a társán vezetheti le. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, és egy rokon is olyasvalamivel állhat elő, amivel jó hatást gyakorolhat az ön életére. Felbukkanhat egy ismerős a múltból.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Egy kollégájával, vagy egy olyan személlyel, akivel munka során kerül kapcsolatba, most nehezebben tud kijönni. Valakinek a stílusa, a hangneme, a mondandója előtt meglepetten állhat. Ha ön szülő, gyermekével jól megérthetik egymást, csemetéje elfogadhatja azt is, amit korábban elutasított. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, és olyan pénz állhat a házhoz, ami jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetére.

KOS (március 21. – április 20.)

A saját bőrén tapasztalhatja meg a rossz­indulatot, ami előtt döbbenten állhat. Lehet, hogy a párkapcsolatokban alakul ki olyan helyzet, amelyet ön nehezebben tud kezelni. Mivel a kommunikáció most nem az erőssége, ezért lényeges, hogy az élet minden területén világosan és egyértelműen fejezze ki magát. Anyagi ügyei­nek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre. Utazás, nyaralás jól sikerülhet.

BIKA (április 21. – május 20.)

Öntől távol áll a gonoszkodás, talán ezért is állhat meglepve valaki(k)nek a viselkedése előtt. Sőt, az is lehet, hogy a rokonai között található ez a személy, de megeshet, hogy olyasvalaki okoz csalódást, akiben eddig megbízott. A kommunikáció az erőssége, ezért most kellene mindenféle megbeszélést lebonyolítania. Különösen igaz ez, ha ön szülő, mert gyermeke titkolhat ön elől valamit.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Megtapasztalhatja, hogy semmit nem adnak ingyen, mindenért keményen meg kell dolgoznia. Kedvez az idő az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseknek, ezért ha elégedetlen azzal a pénzzel, amit keres, akkor a felettesének ezt most kellene szóvá tennie. A házasságokban, régi együttélésekben átélheti a szeretni és szeretve lenni csodálatos érzését. Vásárláskor legyen körültekintő, mert veszteség érheti.