Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

RÁK (június 22. – július 22.)

Figyelmének fókuszában a pénz állhat, a megkeresésében sikeres lehet. Most érdemes az anyagiakkal kapcsolatos megbeszélést is lebonyolítania, mert megkaphatja azt, amire vágyik. A szerelmi kapcsolatokat a féltékenység teheti nehézzé, de ha sikerül kibékülniük, az mindenért kárpótolhatja. Ha ön szülő, gyermeke miatt­ többet idegeskedhet, vagy egyre több lehet a kiadása.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

A házasságokban, régi együttélésekben el kell számolnia tízig, mielőtt megszólal, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amivel kapcsolatban feszültség alakulna ki. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, ami nagy meglepetést szerezhet. Kapcsolatainak köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet. Utazása során különféle bonyodalmak tehetik próbára az idegeit.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)

Eseményekben bővelkedhet ez a hét, és jobbnál jobb váratlan dolgok történnek önnel. Megeshet, hogy a sikerért a kisujját sem kell mozdítania, a sors pompás eredményekkel ajándékozza meg önt. Mázlistának érezheti magát a munkában történő változások miatt, felettesével remekül megérthetik egymást. A kollégái közül valakinek az irigysége előtt döbbenten állhat.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

A munkában történhetnek olyan dolgok, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a hangulatára. A felettesével jól kijöhetnek, ezért most célszerű megbeszélnie vele mindazt, amiben szeretne változást elérni. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, vagy az anyagiak miatt konfliktus alakulhat ki. Ne sajnálja a pénzt olyasmire, amivel megőrizheti az egészségét vagy elősegítheti a gyógyulást.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

A felettese olyasmivel állhat elő, amivel ön nem ért egyet, és ennek hatására konfliktus pattan ki kettejük között. Ha ön szülő, gyermeke hajlamossá válhat a makacsságra, ám kellő odafigyeléssel és erőszakmentes kommunikációval elérheti nála mindazt, amit jónak tart. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, ha műtétre kerülne sor, jó időben lehet jó kezekben.

NYILAS (november 23. – december 21.)

Ha külföldre utazik, bosszantó helyzet alakulhat ki, és nem tehet ellene semmit. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket intéznie. Olyasmire vágyakozhat, amit érdemes lenne titokban tartania, így ugyanis nagyobb esély nyílik arra, hogy megvalósuljon. Váratlan helyzet alakulhat ki, át kell szerveznie miatta a hétköznapjait.

BAK (december 22. – január 20.)

Ha képes elfogadni, amit a társa szeretne, akkor szerelmi kapcsolatuknak van jövője. Eljött az ideje az összeköltözésnek is. A házasságokban, régi együttélésekben, főleg ahol gyermek is van, csordultig lehet a szíve szeretettel. A munkában szerencsés változás történhet. Ha külföldre utazik, egymást követhetik a furcsábbnál furcsább szituációk, azonban jól tudja kezelni őket.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Nem tartozik az irigy emberek táborába, ezért meglepetten állhat valakinek efféle viselkedése előtt. De az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerül, ami miatt annyira szoronghat, hogy nehezebben jöhet álom a szemére. Ha beszél arról, mi nyomasztja, ezzel máris oldhatja a feszültséget. Ha ön szülő, gyermeke szerencsés helyzetbe kerülhet, ami önt is örömmel töltheti el. A szerencsejátékokban most kedvező helyzet alakulhat ki.

HALAK (február 20. – március 20.)

Hajlamossá válhat szorongani egy szerette miatt. Egy váratlan találkozás felvillanyozhatja, egy hirtelen bekövetkező esemény miatt viszont csak kapkodhatja a fejét. Ha ön szülő, gyermekével jól kijöhetnek, olyan új oldalát ismerheti meg, ami elégedetté teheti. Valakinek a gonoszkodása előtt értetlenül állhat, az is lehet, hogy mások helyett többet kell dolgoznia.

KOS (március 21. – április 20.)

Kommunikációs probléma merülhet fel, ezért ügyelnie kell arra, hogy világosan és egyértelműen fejezze ki magát, így elkerülhetővé válhatnak a nagyobb bajok. Ha párkapcsolatról van szó, régi téma bukkanhat fel, és a végére önnek tetsző pont kerülhet. Anyagiak terén nemcsak ügyesen megkeresheti a pénzt, hanem váratlanul olyan összeg ütheti a markát, ami kellemes meglepetésként éri.

BIKA (április 21. – május 20.)

Ha pénzről van szó, Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatását élvezheti, ezért tegyen próbát a nyereményjátékokban, mert valahol öné lehet a fődíj. Ugyanakkor egy családtagja vagy az otthonában történő esemény miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, de szerencsére van miből költenie. Párkapcsolati téren a társa és az ő famíliája között konfliktus alakulhat ki. Kiváló most az idő megbeszélésre, nagyobb vásárlásra.

IKREK (május 21. – június 21.)

A héten ön lesz az állatövben a legszerencsésebb. Még olyan dolgok is sikerülhetnek, amelyekben eddig kudarcot vallott, de az is megtörténhet, hogy valóra válik egy régi álma. Anyagi ügyei nagyon jól alakulhatnak. Ügyelnie kellene azonban kommunikációs stílusára és a hangnemre, nehogy ellenségeket szerezzen magának. Balesetveszélyes ez az időszak.