Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Még az is lehet, hogy ön lesz a legnépszerűbb ezen a héten az állatövben. Többen szeretnének a közvetlen közelében lenni, mert sikere fényében ők is fürödnének. Lesz, aki önként tolhatja az ön szekerét, és lesz, aki a háttérből ártani tervez önnek. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet, emiatt úszhat a boldogságban. Ha van gyermeke, ő most azt teszi, amit ön jónak tart.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

A párkapcsolatokban olyasmi történhet, ami miatt viszonyuk szorosabbá válhat. Sőt, az is megeshet, hogy a szenvedély lángja magasra csap. Titok juthat tudomására, ennek hatására olyan lépést tehet, amivel könnyebben érhet el sikert. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, figyelmesebbnek kellene lennie. A munkában, megélhetésben történő változások felvillanyozhatják.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.) 

A párkapcsolatában olyan változás történhet, amely miatt örömében néhány centiméterrel a föld felett lebeghet. A meglévő kapcsolatok megerősödhetnek. Akivel most hozza össze a sors, azzal majd összekötheti az életét. A munkában olyan szerencsés esemény következhet be, hogy többen irigységükben meg tudnák fojtani önt egy kanál vízben. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert meglophatják.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Minden idegszálával a munkára kellene koncentrálnia, mert ebben önnek tetsző eredményt érhet el. Munkatársaival, különösen a felettesével remekül tud kommunikálni, könnyen elérheti mindazt, amit szeretne. Ha állást kíván változtatni, lépjen a tettek mezejére, mert minden idők legjobb lehetőségét csípheti meg. Ha párkapcsolatban él, társa anyagi ügyeinek alakulása jó hatással lehet a viszonyukra.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

A párkapcsolatában a társa szerencsésnek érezheti magát, hogy ön a párja. De az is lehet, hogy ön most nagyobb áldozat meghozatalára is képes azért, hogy a kapcsolatuk jól működjön. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha most nyaral, pompásan érezheti magát. Ha akár ön, akár önnek fontos személy tanulmányokat folytat, megnyugtató esemény történhet. Régi ismerős felbukkanhat.

NYILAS (november 23. – december 21.)

Még akkor is többet kellene foglalkoznia az egészségével, ha semmiféle problémája nincs. Érdemes lenne például szűrővizsgálaton átesnie. Ajánlott bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet lebonyolítania. Főként a pénzügyi kommunikációban érhet el nagyobb sikereket, megvalósíthatja mindazt, amit szeretne. A párkapcsolatában a társa jobban értékeli önt, és boldog, hogy ön a párja.

BAK (december 22. – január 20.) 

Lehet, hogy szerelmi kapcsolatában önnek tetsző változás következik be. A házasságokban, régi együttélésekben a társa körül foroghat a világ, élete párja értékelheti mindazt, amit ön érte, a kapcsolatukért tesz. Ha ön szülő, gyermeke miatt elégedettséget érezhet. Pénzügyekben Fortuna támogatását élvezheti, ezért ajánlott a nyereményjátékokban próbát tennie, mert valahol öné lehet a fődíj.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Regenerációs képessége rendkívül erős, ezért még a legmakacsabb egészségi problémának is búcsút inthet. Illetve ha műtétre kerülne sor, gyorsan és maradéktalanul felgyógyulhat belőle. Egy kollégájával remekül kijöhetnek, a munkában is önnek tetsző változás történhet. Ha állást kíván változtatni, remek lehetőséget sodorhat útjába az élet. Ha van gyermeke, az ő életében szerencsés esemény történhet.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Az életnek több területén érhet el sikereket, mindez örömmel töltheti el. Ha ön szülő, gyermeke miatt nem kíméli magát, és az erőfeszítések meghozzák a kívánt eredményt. Kedvez az idő bármilyen ingatlanügylet lebonyolításának. A munkában elérheti mindazt, amit célul tűz ki. A szerelem is beköszönthet az életébe, de az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatában történnek boldogító dolgok.

KOS (március 21. – április 20.)

Figyelmének fókuszában a családja állhat, áldozatot hozhat értük, ők pedig értékelik az igyekezetét. Ajánlott ingatlannal kapcsolatos ügyet lebonyolítania, mert az életnek ezen a területén minden úgy mehet, mint a karikacsapás. Ért ahhoz, hogyan lendüljön mozgásba könyvelése bevétel oldala, és ez hozzájárulhat biztonságérzetének erősödéséhez. Bírságveszélyes ez a hét, tartsa be a szabályokat.

BIKA (április 21. – május 20.)

Rendkívüli energiával rendelkezhet, így aztán még olyan dolgokat is elvégezhet, amelyeket halogatott. Regenerációs képessége is erős: ha bármilyen egészségi problémával küszködik, a gyógyulás útjára léphet. A kommunikáció az erősségei közé tartozik, ezért minden fontosabb megbeszélést most kellene megejtenie, mert könnyedén elérheti mindazt, amit szeretne. Utazás jól sikerülhet.

IKREK (május 21. – június 21.) 

A pénz úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez. De az is lehet, hogy a rendelkezésére álló pénzt remekül be tudja osztani. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha most utazik, csodásan érezheti majd magát. Felettese nyitott az ön elképzeléseire, adja elő neki mindazt, amiben eredményt szeretne elérni. A házasságokban, régi együttélésekben szerencsésnek nevezhető változás történhet.