Heti horoszkóp: június 12 – 18.

Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Szomorú hír juthat el önhöz, könny is csilloghat miatta a szemében. Többször juthat eszébe a múlt, vagy olyan személy bukkanhat fel, akivel már régen találkozott. A munkában nehéz helyzet jöhet létre, ajánlott lenne körülnéznie az álláspiacon, mert lehet, hogy a jelenlegi helyen nem terem önnek babér. Párkapcsolatában társának nagy szüksége lehet önre, támogatnia kellene őt.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, mert bosszantó helyzetek jöhetnek létre. De az is lehet, hogy olyan hír jut a fülébe, amely miatt annyira szoronghat, hogy nehezebben jöhet éjszaka álom a szemére. Egészségi problémájából kigyógyulhat. Ha műtétre kerülne sor, jó időben lehet jó kezekben. Párkapcsolatában társa minden figyelme az anyagiakra irányulhat.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Vannak a környezetében olyanok, akik annyira irigyek lehetnek önre, hogy meg tudnák fojtani egy kanál vízben. Ráadásul olyasvalakiben is csalódhat, aki talán közel állt önhöz, akiről nem feltételezte a rosszindulatot. De vannak, akikben megbízhat, akik szeretik és támogatják önt. Régi egészségi probléma kiújulására van nagyobb esély. A házasságokban a vita után édes lehet a kibékülés.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz nyugalom, ha ön alkalmazkodik a társához, aki hajlamossá válhat a makacsságra. A munkában olyan nehézségek merülhetnek föl, amelyek miatt a változtatás gondolatával foglalkozhat. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának. Egy rokonával jól kijöhet, és valaki felbukkanhat a múltból. Kaphat egy remek ajánlatot, gondolkodás nélkül mondjon rá igent.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha utazást nem lehet elhalasztani, akkor egészségbiztosítási kártyát vigyen magával. Ha most foglal le utazást, legyen figyelmesebb, mert fennáll a tévedés lehetősége. Ha akár ön, akár önnek fontos személy tanulmányokat folytat, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnék. Valakinek a szeretete, önfeláldozása boldoggá teheti.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Megeshet, hogy betegség átmenetileg kivonja önt a forgalomból. Ha van gyermeke, most többet aggodalmaskodhat miatta, mert a viselkedésével megnehezítheti az ön életét. De ha el tudja mondani neki, mennyire szereti és félti, akkor a kapcsolatuk önnek tetsző kerékvágásban folytatódhat.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

A házasságokban, régi együttélésekben a társa olyasmivel állhat elő, ami miatt önnek minden szőrszála égnek állhat. A kapcsolatuk jövője azon múlik, ön mennyire elfogadó. Ha elege van a kialakult helyzetből, a társából, megeshet, hogy búcsút intenek egymásnak. Közben olyan információ juthat el önhöz, amelynek hatására az optimizmus járhatja át minden porcikáját. Ha politizál, ebben sikeres lehet.

BAK (december 22. – január 20.) 

Ha még van munkája, akkor is érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat. A kommunikáció nem tartozik most az erősségei közé, ez lehet az oka annak, hogy valamiben tévedhet, vagy összerúghatja a környe­zeté­ben élőkkel a port. Különösen igaz ez, ha munkáról van szó. A szerelmi kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek. Ha folytatni szeretné a viszonyt, önnek kellene alkalmazkodnia.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Ha ön szülő, akkor szülőtársával összekülönbözhetnek a gyermekük miatt. De az is lehet, hogy mélyebben zsebbe kell nyúlnia miatta, ami szintén vita tárgyát képezheti. Valakinek a támogatása, a jóindulata kellemes meglepetésként érheti. Ha egy rokonával szemben képes türelmesebb lenni, jól kijöhetnek, elérheti nála mindazt, amit szeretne. Idényjellegű munkában sikeressé válhat.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Egy családtagja miatt annyira szoronghat, hogy ez teheti nehézzé a hétköznapjait. Egy szerette sikeréért minden öntől telhetőt megtehet, ez pedig pozitív irányban befolyásolhatja rokona életét. A házasságok, régi együttélések bonyolulttá válhatnak társa gondja miatt. Most szüksége lehet az ön tanácsaira. A szerelmi viszonyokban régi téma kerülhet ismét terítékre, ám a végére ezúttal pontot tehetnek.

KOS (március 21. – április 20.)

Pénzügyi problémák merülhetnek föl, emiatt idegessé válhat. Újra kell terveznie a családi költségvetést, és csak a legszükségesebb dolgokra kiadni. Akár párkapcsolatban él, akár szerelmi viszonyt folytat, akár szingli, eluralkodhat a lelkén a magányosság érzése. Ám vannak olyanok a környezetében, akikkel mindent meg tud beszélni, ennek hatására képes lesz ezt az érzést száműzni. 

BIKA (április 21. – május 20.)

Önről elmondható, annyira türelmes, hogy talán fát is lehetne vágni a hátán. Ám ez most nem jellemző önre, mert valaki a környezetében egyik pillanatról a másikra ki tudja hozni a béketűrésből. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti, hogy összevesszen az illetővel. Különösen igaz ez, ha munkáról vagy a feletteséről van szó. Pénzügyek terén pozitív változásra van kilátás.