Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

BIKA (április 21. – május 20.)

Nem kedvez az idő pénzügyi megbeszéléseknek. Ha elégedetlen a díjazásával, ennek ne most adjon hangot, mert felettese nincs olyan helyzetben, hogy ez irányú igényét kielégítse. Ha munkahelyváltáson gondolkodik, várjon vele, mert csöbörből vödörbe kerülhet. A kapcsolatainak talán sohasem vette olyan nagy hasznát, mint most. Ha ön szülő, gyermeke miatt izgatottságot érezhet.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Ön hihetetlenül nagy energiával rendelkezhet, ezért nem okoz gondot, ha a sors újabb terheket tesz a vállára. Olyan dolgokban is kiváló teljesítményt nyújthat, amelyeknek elvégzéséhez korábban talán nem érzett sem kedvet, sem erőt. Nagyon fontos, hogy ne pletykáljon, és ha valamit titokban kell tartani, ügyeljen arra, hogy ne szólja el magát. Ha külföldre utazik, bosszantó szituáció alakulhat ki. 

RÁK (június 22. – július 22.) 

Ha akár ön, akár önnek fontos személy tanulmányokat folytat, olyan eredményt érhetnek el, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetükre. Ismeretségei­nek nagy hasznát veheti, mert ezáltal közelebb kerülhet a húsosfazékhoz, és nagykanállal meríthet belőle. A házasságokban, régi együttélésekben összekülönbözhetnek a párjával, ám a békülés rendkívül szenvedélyes lehet.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Az állatövben ön lesz a legszerencsésebb. Olyan események történhetnek, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. A politika legyen tabutéma, mert olyan mondatok hagyhatják el az ajkát, amelyekkel önmaga alatt vághatja a fát. Felettesénél könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne megvalósítani. Régi egészségi probléma kiújulására van nagyobb esély, de az is lehet, hogy fel kell keresnie a fogorvosát.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.) 

A házasságokban, régi együttélésekben a társára minden körülmények között számíthat. Partnerével régi téma kerülhet ismét terítékre, ám a végére most pontot tehetnek. Ha ön szülő, gyermekével akkor tudnak kijönni, ha ön engedékenyebb lesz. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha ön vagy önnek fontos személy tanulmányokat folytat, emiatt­ hajlamossá válhat a szorongásra.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Ha ön szülő, gyermeke miatt nőhetnek a kiadásai. De az is lehet, hogy meg kellene tanítania őt ügyesen gazdálkodni. Ha ön párkapcsolatban él, társa minden idegszálával a pénzre koncentrálhat, végre lehet belőle annyi, amennyire szükségük van. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket intéznie. A szerelmi kapcsolatokban megjelenhet a féltékenység.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

A kommunikáció az erősségei közé tartozik, ezért most kellene előadnia olyan dolgokat is, amelyekben korábban nem érte el azt az eredményt, amit szeretett volna. A házasságokban, régi együttélésekben egy vita után édes lehet a kibékülés. Olyan hír juthat a fülébe, amely miatt hálát adhat a sorsnak, hogy mindez nem önnel történt meg. Ha ön szülő, gyermekénél most könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Feletteséről vagy jót mondjon, vagy meg se szólaljon. A kollégái között lehet valaki, aki nemcsak hogy kétszínű, de egy másik munkatársukat vagy a főnöküket ön ellen uszíthatja, ezért figyeljen arra, kinek mit mond, mert kiforgathatják a szavait. Nem szabad sajnálnia a pénzt olyan dolgokra, amelyek segítik egészségének megőrzését vagy betegségből történő felépülését. Egy rokonával jól kijöhetnek.

BAK (december 22. – január 20.) 

Nagyon fontos a világos és egyértelmű kommunikáció, mert így elkerülhetővé válhatnak olyan mondatok, amelyekkel kölcsönösen megsebezhetik egymás lelkét. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggódhat, az ő életében most fontos változások következhetnek be. Régi dolog kerülhet ismét terítékre, és hatással lehet jövője alakulására. Valaki rosszindulata előtt döbbenten állhat.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

A hét legfontosabb feladata higgadtságának megőrzése. A rokonai között lehetnek olyanok, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Ha ön szülő, gyermeke viselkedése előtt is értetlenül állhat. Anyagi ügyeinek alakulása miatt viszont minden oka meglehet a jókedvre és az örömre. Valaki felbukkanhat a múltból, de az is lehet, hogy eszébe jut egy régi dolog, aminek jó hasznát veheti a jelenben.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, nemcsak az utcán, de az otthonában vagy a munkahelyén is szerencsétlenség érheti, ezért legyen sokkal körültekintőbb, mint máskor. A házasságokban, régi együttélésekben a társa hajlamossá válhat a makacsságra, emiatt a kapcsolatukban nem lesz minden fenékig tejfel. Ha ön szülő, gyermeke jövője miatt többet aggodalmaskodhat, ám segíteni tud neki.

KOS (március 21. – április 20.)

Szerelemben és pénzügyekben, az életnek ezen a két területén sikert sikerre halmozhat. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetére. Ha ön szülő, gyermeke körül foroghatnak a gondolatai: nagy szüksége lehet most az ön támogatására. Ha egy mód van rá, ne politizáljon. Döbbenten állhat valakinek a rosszindulata előtt, ami csalódottá teheti.