Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

BIKA (április 21. – május 20.)

Egy rokona az idegein táncolhat, egy szerette miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Lehet, hogy valaki felbukkan a múltból, és ennek ön nem fog örülni. Megeshet, hogy olyan dologgal kell ismét foglalkoznia, amiről azt gondolhatta, a végére már pontot tett. Ismeretségnek nagy hasznát veheti. Felettese nincs jó passzban, tartson vele szemben legalább hat lépés távolságot. Ha lehet, ne politizáljon.

IKREK (május 21. – június 21.)

Döbbenten állhat a rosszindulat, az irigység előtt. A nagyvilágban is olyan esemény következhet be, amely miatt szorongóvá válhat. De mindent meg tud beszélni valakivel, és ez megnyugtathatja. A kapcsolatainak sohasem vette még olyan nagy hasznát, mint most. A munkában sikeres lehet, felettesének adja elő mindazt, amit fontosnak tart. Ha párkapcsolatban él, társának egészségi gondja támadhat.  

RÁK (június 22. – július 22.) 

Nem a tudás, a tehetség számít, hanem inkább a protekció, hogy kit ismer. Mert valaki tolhatja a szekerét, és emiatt olyan helyzetbe kerülhet, amelynek hatására örömében fülig érhet a szája. Ugyanakkor az örömét, a sikerét nem kellene mindenkivel megosztania, mert megtapasztalhatja az irigységet, a gonoszságot. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, tanulmányi siker elégedetté teheti.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Megeshet, hogy a politika beleszól életének alakulásába. Tapintatosnak kellene lennie, mert vannak a környezetében olyanok, akiket akaratlanul megsérthet, és akik bosszúra szomjazhatnak ezért. Sajnos meg is tapasztalhatja a gonoszságot. Ha egészségi gondja van, a gyógyulás útjára léphet. A párkapcsolatok akkor működhetnek jól, ha a társának nem ad tippet az ő rokonságával kapcsolatban.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Oda kell figyelnie arra, amit végez, mert hibázhat, és emiatt nehéz helyzetbe kerülhet. A kollégák között valakinek az indulatossága előtt döbbenten állhat. Nem szabad szorongania olyan dolog miatt, amelyre nincs ráhatása, mert ez a helyzet akár meg is betegítheti önt. Ha külföldre utazik, kisebb bosszúság érheti, de összességében jól érezheti magát. A párkapcsolatok remekül működhetnek.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Ha ön szülő, gyermekével összerúghatják a port. Lehet, hogy a szülőtársával vitatkoznak össze a gyerekük miatt. A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Ha elégedetlen a díjazásával, ennek most kellene hangot adnia, mert megkaphatja azt az összeget, amelyről úgy gondolhatja, jár önnek. Egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Bármilyen nehéz helyzet jöjjön létre a munkájában, ezt ne vigye haza. Ne traktálja a társát azzal, ami történt, mert neki is megvan a maga baja. Inkább egy baráttal, kollégával beszélje meg mindazt, ami foglalkoztatja. Ha ön szülő, gyermekére hatást gyakorolhat, ő most nyitottabb, és megteszi mindazt, amit ön szeretne. Felettese az idegein táncolhat, az állásváltoztatás gondolata is felmerülhet önben.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert olyasvalakivel veszhet emiatt össze, akivel nem kellene. Igaz ez akkor is, ha a munkahelyéről van szó! Kedvez az idő minden ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügy intézésének. Valaki felbukkanhat a múltból, aki befolyásolhatja az ön jövőjének alakulását. A környezetében egyesek annyira idegesíthetik, hogy minden szőrszála égnek állhat.

BAK (december 22. – január 20.) 

A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti a féltékenység vagy az irigység elhatalmasodó érzése. Aztán a dolgok rendezhetővé válhatnak, és megeshet, a viszonyuk ennek hatására még szorosabb lesz. Talán azért, mert a kedvese sokkal elfogadóbb. Pénzügyeire különösen figyeljen oda, így elkerülheti a veszteséget. A nagyobb vásárlásokat most érdemes lebonyolítania.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Kopogtathat ajtaján a múlt. Régi dologgal kell újra foglalkoznia, vagy olyasvalaki juthat eszébe, esetleg fel is bukkanhat az életében, akiről már jó ideje nem hallott. Olyan esemény is eljuthat a fülébe, amely miatt hálát adhat a sorsnak, hogy mindez nem önnel esett meg. A családjában olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amely hatással lehet az ön munkavégzésére. Még a napi rutinja is változhat.

HALAK (február 20. – március 20.)

Energikus hét következhet, amikor nincs ön előtt lehetetlen. Olyan dolgokat is el tud végezni, amelyekhez korábban sem energiát, sem kedvet nem érzett. Ám hajlamossá válhat a türelmetlenségre, és olyasmit is mondhat, amivel maga alatt vághatja a fát, ezért mielőtt megszólal, számoljon el tízig. A párkapcsolatokban megeshet, hogy a társának egészségi vagy munkával kapcsolatos problémája adódik.

KOS (március 21. – április 20.)

Ha pénzről van szó, az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Különösen igaz lehet ez akkor, ha ön szülő, mert gyermeke miatt olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számított. Közben olyan esemény is történhet, amelynek hatására a biztonságérzete sokkal erősebbé válhat. Ám valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Legyen különösen figyelmes, mert becsaphatják. Utazása jól sikerülhet.